حرکت انقلاب اسلامی مردم افغانستان با نشر اعلامیهای نسبت به انتقال سفارت امریکا به قدس واکنش نشان داده و ضمن محکومیت آن، هشدار داده است که این حرکت امریکا آتشی است که کسی توان مقابله با آن را ندارد و این حرکت امریکا توهین آشکار به تمام مصوبات ملل متحد است.
به گزارش خبرگزاری دید، در اعلامیه حزب حرکت انقلاب اسلامی مردم افغانستان آمده است:« قسمیکه میدانیم حدود ۷۰ سال بدینسو ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین زیر تیغ برنده رژیم اشغالگر اسراییل نفس میکشد و در ادامه استبداد طاغوتیان جهانی علیه مردم رنجدیده فلسطین، چندی قبل نیز شاهد تصمیم عجولانه و نابخردانه دونالد ترمپ ریس جمهور امریکا مبنی بر انتقال سفارت کشورش به بیتالمقدس بودیم که بدبختانه امروز با اقدام یکجانبه و گشایش آن به بیتالمقدس یکبار دیگر قلب میلیونها مسلمان و غیر مسلمان عدالتخواه را در سراسر جهان جریحهدار کرد.»
همچنین در بخش دیگر اعلامیه گفته شده که نسبت به این مسئله هشدار داده شده و آمده است که« انتقال سفارت امریکا به بیتالمقدس از دید حرکت انقلاب اسلامی بازی با آتشی است که هیچ قدرتی تاب مقابله با آن را ندارد و هر دست اشغالگری را میسوزاند.»
حرکت انقلاب اسلامی مردم افغانستان در این اعلامیه، انتقال سفارت امریکا را به قدس نقض مصوبات جهانی ملل متحد، توهین آشکار به آن، تصمیم ملتهای جهان و امریکا و جریحهدار کردن قلب میلیونهای مسلمان و غیر مسلمان آزادیخواه خوانده است.
گفتنی است که زمستان سال گذشته خورشیدی ریاست جمهوری امریکا قدس را به عنوان پایتخت اسراییل به رسمیت شناخت و دو هفته پیش سفارت این کشور به این شهر منتقل شد که با واکنش تند کشورهای اسلامی و جامعه جهانی مواجه شد.