نویسنده: حفیظالله رجبی – خبرگزاری دید
خبرگزاری دید: اگر برای ایران مسجل شود که امریکا و غرب در حملات نظامی رژیم صهیونیستی به ایران مشارکت کرده اند، آنگاه ایران از گزینههای مهم دیگری که در اختیار دارد استفاده خواهد که قطعا به ضرر منافع امریکا و غرب در منطقه خواهد بود: یکی از گزینهها «خروج ایران از پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای(ان پی تی)» میتواند باشد. حمله به پایگاههای نظامی امریکا در عراق و سوریه گزینه دوم می تواند باشد. گزینه سوم حمله به تاسیسات نفتی سعودی آرامکوه است: هرگونه آسیب به این تاسیسات نفتی بدون شک سکتگی اقتصادی برای منطقه و کل جهان را در پی خواهد داشت.
بر اساس ادعای رژیم اسرائیل بامداد امروز شنبه پنجم عقرب به مناطقی نظامی در ولایات تهران، خوزستان و ایلام در ایران حمله کرده است. وزیر دفاع اسرائیل با تایید حمله تل آویو به اهدافی نظامی در ایران گفت حنگندههای شرکت کننده در این عملیات سه مرحلهای به سلامت به اسرائیل باز گشتهاند.
مقامات نظامی ایران نیز حمله اسرائیل به برخی اهداف نظامی در سه ولایت این کشور را تایید کردند اما بر اساس شواهد عینی و واکنش شهروندان ایران، خسارات وارد شده ناچیز بوده است.
نکته مهم قابل توجه در ارتباط با حمله بامداد امروز رژیم اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران، تداوم جنگطلبی رژیم صهیونیستی در منطقه است: این رژیم در یک محاسبه کاملا اشتباه و نقض فاحش منشور سازمانملل و قوانین بین المللی و نادیده گرفتن حریم و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران با حمله به ایران، در اصل ماهیت وجودی خود را در معرض خطر قرار داد: جمهوری اسلامی ایران به صورت قطع پاسخ این ماجراجویی و تجاوز از جنس حملات تروریستی رژیم صهیونیستی را خواهد داد و البته این پاسخ بسیار هوشمندانه و حساب شده خواهد بود.
یکی از دلایلی که ایران همواره در پاسخ به جنگ طلبیهای رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان، سوریه و یمن جانب احتیاط را سنجیده پرهیز از جنگ طلبی و جلوگیری از افتادن منطقه به یک جنگ تمام عیار بوده است: ایران همواره از کانالهای دیپلماتیک نگرانی خود در این مورد را ابراز داشته و به رژیم اسرائیل در مورد پرهیز از جنگطلبی و جنگ امروزی بیشتر از طریق حمله به ایران هشدار داده است.
اینک که رژیم صهیونیستی حمله به ایران را آغاز کرده و کشورهای منطقه هم انگار تلاشهای لازم و حتی فشارهای لازم برای توقف جنگ طلبی اسرائیل را انجام نمیدهند، بر اساس عرف سیاسی و اصل پذیرفته شده بینالمللی حق هر کشور در دفاع از خود، جمهوری اسلامی ایران حجت را تمام شده تلقی کرده و به تشخیص خود پاسخ حملات اسرائیل را خواهد داد.
در این راستا اگر برای ایران مسجل شود که امریکا و غرب در حملات نظامی رژیم صهیونیستی به ایران مشارکت کرده اند، آنگاه ایران از گزینههای مهم دیگری که در اختیار دارد استفاده خواهد که قطعا به ضرر منافع امریکا و غرب در منطقه خواهد بود: یکی از گزینهها «خروج ایران از پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای(ان پی تی)» میتواند باشد. حمله به پایگاههای نظامی امریکا در عراق و سوریه گزینه دوم می تواند باشد.
گزینه سوم حمله به تاسیسات نفتی سعودی آرامکوه است: هرگونه آسیب به این تاسیسات نفتی بدون شک سکتگی اقتصادی برای منطقه و کل جهان را در پی خواهد داشت.
بنابراین، جنگ طلبی رژیم صهیونیستی در حمله به ایران در اصل سقوط کل منطقه در یک جنگ تمام عیار است و این اشتباه بچهگانه اسرائیل به ضرر حامیان اصلی این رژیم یعنی امریکا و غرب تمام خواهد شد: در حال حاضر اینگونه به نظر می رسد که دولت بایدن موافق حمله نظامی اسرائیل به ایران نبوده و تل آویو خودسرانه دست به چنین اقدامی زده است: اگرچه باور این ادعا سخت است چون امریکا قبلا سامانههای دفاع موشکی جدید خود را به اسرائیل ارسال کرده است، استقرار این سامانه دفاع موشکی اما چون ماهیت دفاعی دارد شاید نتواند دلیل محکمی بر حمایت امریکا از حمله مستقیم اسرائیل به ایران قلمداد شود.
به هر صورت رژیم اسرائیل با حمله به ایران در اصل وجود شکننده خود را بیش از پیش در معرض آسیب قرار داد و از سویی هم درصد آغاز جنگ تمام عیار در منطقه را افزایش داد: ایران پاسخ به حملات اسرائیل را حق مسلم دفاع از خود می داند و شدت پاسخ خود را به حملات اسرائیل مشروط ساخته است.
بنابراین خردمندانه آن است که کشورهای منطقه، امریکا و غرب به اسرائیل بفهمانند چون حمله به ایران در حقیقت شعله ور ساختن آتش جنگ در کل منطقه است، دست از واکنش به اقدام تلافی جویانه ایران بردارد، در غیر اینصورت سند نابودی خود را نیز امضا کرده است. از سویی هم دخالت امریکا و غرب در حمله مستقیم اسرائیل به ایران عبور ایران از برخی خطوط قرمز را در پی خواهد داشت که به هیچ وجه برای امریکا حادثه خوبی نیست.