آخرین اخباراسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثپاکستانسیاست

رئیس ارتش پاکستان: عناصر افراطی مانع بهبود روابط با افغانستان می‌شوند

خبرگزاری دید: رئیس ستاد ارتش پاکستان، در دیدار اخیر خود با رهبران سیاسی در شهر پیشاور، بر تمایل کشورش به برقراری روابط مثبت و سازنده با افغانستان تأکید کرد.

عاصم منیر، رئیس ستاد ارتش پاکستان، در یک جلسه با تعدادی از رهبران سیاسی در پیشاور، بر اهمیت روابط خوب و سازنده با افغانستان تأکید کرد.

وی تصریح کرد که پاکستان به دنبال همکاری نزدیک‌تر با افغانستان است، اما وجود برخی عناصر افراطی در منطقه، به عنوان یک مانع جدی برای این روابط مطرح شده است.

منیر افزود که این عناصر افراطی نه تنها بر روابط دوجانبه تأثیر منفی می‌گذارند، بلکه امنیت و ثبات منطقه را نیز به خطر می‌اندازند.

وی بر لزوم همکاری‌های مشترک برای مقابله با این چالش‌ها تأکید کرد و از همه طرف‌ها خواست تا در راستای ایجاد یک محیط امن و پایدار تلاش کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که روابط پاکستان و افغانستان در سال‌های اخیر تحت تأثیر مسائل امنیتی و سیاسی قرار گرفته است و نیاز به دیالوگ و همکاری بیشتر احساس می‌شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا