اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثجهانخبرسیاست

امریکا طالبان را تهدید کرد

خبرگزاری دید: وزیر خارجه امریکا گفته که اگر طالبان نسبت به آنچه که تاکنون گزارش شده، امریکای‌های بیشتری را در اختیار داشته باشند، بی‌درنگ پاداشی بالاتر از بن لادن بر سر رهبران آن‌ها می‌گذارد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، امروز شنبه(۷ دلو) در برگه اکس خود گفت که اگر حقیقت داشته باشد که طالبان گروگان‌های امریکای بیشتری را نسبت به آنچه که قبلاً گزارش شده بود، در بند نگه داشته باشند، پاداشی بزرگی بر سر رهبران ارشد این گروه گذاشته خواهد شد.

او نوشته است: “شنیده می‌شود که طالبان شمار بیشتر امریکایی‌ها را نسبت به آنچه گزارش شده است، نگه داشته‌اند. اگر این حقیقت داشته باشد ما باید فوراً انعامی بسیار بزرگ بر سر رهبران ارشد آنان (طالبان) بگذاریم، شاید [انعامی] حتی بزرگ‌تر از آنچه که بر سر بن لادن گذاشته بودیم.”

روبیو مشخص نکرده که چند شهروند امریکایی نزد طالبان گروگان اند.

وزارت خارجه حکومت سرپرست به تازگی از تبادله زندانیان با ایالات متحده خبر داد و گفت که در بدل رهایی یک زندانی، ۲ شهروند امریکا را از بند آزاد کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا