اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثحقوق بشرخبرسلامتغذاکودکان

آمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان به ۳.۵ میلیون نفر افزایش خواهد یافت

خبرگزاری دید: سازمان ملل متحد هشدار داده است که با احتمال کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان، آمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه در این کشور در سال ۲۰۲۵ به ۳.۵ میلیون نفر خواهد رسید.

در پی هشدارهای اخیر دفتر هماهنگ‌کننده‌ کمک‌های بشردوستانه‌ سازمان ملل (اوچا)، پیش‌بینی می‌شود که آمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه در افغانستان در سال ۲۰۲۵ به ۳.۵ میلیون نفر برسد.

این نهاد بین‌المللی در صفحه‌ رسمی خوداعلام کرد که در پنج سال گذشته، سه میلیون کودک زیر پنج سال در افغانستان از سوءتغذیه حاد رنج برده‌اند.

اوچا در این گزارش تأکید کرده است که کاهش کمک‌ها به افغانستان می‌تواند عواقب وخیمی برای نوزادان و مادران در این کشور به همراه داشته باشد.

این نهاد با انتشار فراخوان جمع‌آوری کمک، از جامعه جهانی خواسته است تا با حمایت‌های مالی و غذایی، به تأمین مواد مغذی روزانه‌ مورد نیاز برای نوزادان و مادران در افغانستان کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا