اسلایدشوافغانستانجنگحکومتخبرسیاستگزارش

رئیس اتحادیه جنرالان و افسران افغانستان: آمریکا باید غرامت ویرانی‌های افغانستان را بپردازد

خبرگزاری دید: دگرجنرال پشتون؛ رئیس اتحادیه جنرالان و افسران افغانستان، در یک نشست خبری در کابل بر لزوم پرداخت غرامت از سوی آمریکا به خاطر ویرانی‌های گسترده در افغانستان تأکید کرد.

دگرجنرال شعورگل پشتون، به انتقاد از آمریکا پرداخت و گفت: «ترامپ و دولت آمریکا ادعا دارند که سلاح از ما است، اما در عوض میلیون‌ها سلاح ما را از بین بردند و دو میلیون انسان را شهید کردند. ویرانی‌ها و خسارت‌های ناشی از این اقدامات بر دوش مردم افغانستان باقی مانده است.

وی همچنین بر این نکته تأکید کرد که آمریکا باید در برابر ویرانی‌هایی که در افغانستان انجام داده، دو برابر به افغان‌ها غرامت پرداخت کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که هنوز هم مشکلات اقتصادی و انسانی در افغانستان گریبان‌گیر مردم است.

وی در ادامه صحبت‌هایش، از جنرالان و افسرانی که در خارج از کشور به سر می‌برند خواست تا به افغانستان بازگردند و گفت که تا کنون ۳۰۰ تن از جنرالان و افسران افغانستان از کشورهای خارجی عودت کرده‌اند، و ما امیدواریم که این روند ادامه یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا