مرگ خلیل فیضی؛ زخمی دیگر در پیکر رسانهها
خلیل معاش ناچیزی میگرفت. به سبب مافیای بازار و پروژهای کار رسانهای در افغانستان. پس از مرگش اما، کسی سراغ او را نخواهد گرفت. همانند هزاران قربانی دیگر ناامنترین پایتخت جهان.
انفجار روز جمعه در منطقه سرکاریز ناحیه سوم کابل، داغ دیگری بر خانواده رسانههای کشور گذاشت. خلیل فیضی، همسر و زحل دختر یک سالهاش هنگامی که برای خرید به بازار می روند، به واسطه انفجار جانشان را از دست میدهند. تنها فرزند خانواده، جمیل چهار ساله را که آن روز در خانه مانده بود تنها میگذارند.
به گزارش خبرگزاری دید، خلیل فیضی حدود ده سال در رسانههای کشور در بخش دوبلاژ کار کرده بود. کسی که ما بیشتر با صدای او در شبکههای تلویزیونی آرزو، نور، یک و برخی شبکه های تلویزیونی ماهوارهای آشنا بودهایم؛ تا با تصویر او.
انفجار روز جمعه در منطقه سرکاریز اما، چراغ زندگی خانواده فیضی را خاموش کرد؛ خانوادهای که اکنون یک عضو کوچک از آن باقی مانده است.
ملکه یکی از همکاران او به خبرگزاری دید میگوید: خلیل همیشه از کودک خرد سالش و آرزوهایی که برای او داشته حرف میزد.
پسر کوچک خلیل، کودکی است رها در باد. آشفته از توفان نیستی. با خاطرات مبهمی از پدر و مادر؛ پدر و مادری
هرگز در زندگی او حضور نخواهند داشت.
پولیس کابل، انفجار را ناشی از بالون گاز میداند. ولی شاهدان عینی میگویند که این انفجار از ماین چسپکی بود که در یک واسطه نقلیه چسپیده بود.
خلیل معاش ناچیزی میگرفت. به سبب مافیای بازار و پروژهای بودن کار رسانهای در افغانستان. پس از مرگش اما، کسی سراغ او را نخواهد گرفت. همانند هزاران قربانی دیگر ناامنترین پایتخت جهان.