نارضایتی دانش از اعلان آتشبس از سوی حکومت
سرور دانش معاون دوم ریاست جمهور در پیام خود به مناسبت روز استقلال و استرداد کشور به نوعی از اعلام آتشبس توسط حکومت اعلام نارضایتی کرده است.
سرور دانش معاون دوم ریاست جمهور در پیام خود به مناسبت روز استقلال و استرداد کشور به نوعی از اعلام آتشبس توسط حکومت اعلام نارضایتی کرده است.
به گزارش خبرگزاری دید، سرور دانش میگوید: حکومت افغانستان به هدف تأمین صلح، آتشبس و ختم جنگ بسیار تلاش کرده است؛ اما گروههای مسلح مخالف دولت بهخصوص گروه افراطی طالبان است که به هیچ ارزشی احترام نداشته و همواره بر طبل جنگ میکوبند.
آقای دانش افزوده است حملات خونین اخیر در کابل، غزنی، فراه، ازرگان، بغلان و دیگر ولایات کشور از طریق ادامه سیاست زمینسوخته، نشانه روشن بر پشتپا زدن به مطالبه مردم است.
در پیام سرور دانش آمده است که بنیادگرایی تصویر افغانستان امروز است. ماهنوز هم با چالشهای پیچیدهای مواجه هستیم.
معاون دوم ریاست جمهوری گفته است گروههای تروریستی وحدت و انسجام مردم را نشانه گرفته و فجایعی را خلق میکنند که نظیر آن را تاریخ کمتر دیده است.
دانش با اشاره به حملات اخیر میگوید: حمله بر مکاتب و آموزشگاهها و مراکز فرهنگی فقط در راستای تلاش نافرجام دشمن برای ایجاد تفرقه و ترس از دانایی قابل تفسیر است.
در پیام دانش آمده است که برای مقابله با این چالشها، وحدت ملی نخستین ضرورت زمانۀ ما است. مردم افغانستان اگر یکدل و همصدا در کنار هم بایستند، دست مداخلهگران از رسیدن به اهداف شومی که در سر دارند، کوتاه خواهد شد.
معاون دوم رییسجمهور در پیام خود برگزاری انتخابات و رفتن به پای صندوق رأی را، بهترین گزینه برای پاسداری از دستاوردهای مبارزات سیاسی مردم و حفظ استقلال کشور خوانده و از این جهت به برگزاری به موقع انتخابات پارلمانی در سال جاری و انتخابات ریاست جمهوری در سال آینده تأکید کرده است.
دانش میگوید: انتقال قدرت سیاسی و یا اعمال حاکمیت مردم از طریق نظام نمایندگی، انتخابات تنها راهکار قانونی و دموکراتیک است و به جز این، هرگونه سازوکار دیگر محکوم به شکست و ناکامی خواهد بود.
معاون دوم ریاست جمهور گفته است که ۲۸ اسد به عنوان یک نقطه عطف تاریخی میرساند که اتحاد مردم افغانستان در همۀ ادوار تاریخ به منزلۀ سپری در برابر حوادث ناگوار سیاسی و به خصوص تجاوز بیگانگان عمل کرده است که از آن میان میتوان به شکست قشون سرخ شوروی سابق و پیروزی جهاد مردم افغانستان با عمر بیشتر از یک دهه مبارزه به عنوان یک نمونۀ دیگر اشاره کرد.