تحریرالشام و تحقق رویای داعش
خبرگزاری دید: گروه تروریستی تحریرالشام که سابقه همکاری با القاعده و داعش را دارد بدون شک در تحقق هدف داعش خواهد کوشید و تنها چیزی که کم دارد، عراق است.

رهبر و فرمانده گروه تروریستی تحریرالشام بلافاصله پس از تصرف دمشق، پایتخت سوریه، به مسجد اموی در قلب دمشق رفت و سخنرانی نمود.
مسجد اموی کنونی در زمان حکومت بنی امیه بخشی از کاخ بزرگ معاویه بود.
اینکه الجولانی و گروه تروریستی تحت فرماندهی اش برخلاف عرف سیاسی رایج، پس از تصرف قدرت وارد کاخ ریاست جمهوری سوریه نمی شوند و مسجد اموی برای نخستین سخنرانی انتخاب می کنند، هدفمند و برنامه ریزی شده است؛ تحریرالشام که اکنون توانسته بر سوریه مسلط شود بدون شک به دنبال تأسیس یک دولت اسلامی به نام «حکومت اسلامی شام» خواهد بود.
تأسیس حکومت اسلامی از اهداف گروه تروریستی داعش در زمان تسلطش بر بخش های کلانی از عراق و سوریه بود، در حقیقت داعش مخفف «دولت اسلامی عراق و شام» می باشد. با ناکامی داعش، تشکیل دولت اسلامی عراق و شام نیز شکست خورد. اینک اما گروه تروریستی تحریرالشام که سابقه همکاری با القاعده و داعش را دارد بدون شک در تحقق هدف داعش خواهد کوشید و تنها چیزی که کم دارد، عراق است. به عبارتی تحقق رویای مخوف داعش از سوی تحریرالشام فقط تسلط بر عراق را کم دارد.
بنابراین پیش بینی می شود، با محکم شدن پایه های قدرت تروریستی تحریرالشام که در حال حاضر خود را در پوشش مخالفان دولت بشار اسد پنهان کرده اند، کشور عراق نیز همچون گذشته مورد هجوم تروریستی تحریرالشام قرار گیرد. سخنرانی الجولانی در مسجد اموی در همین راستا قابل توجیه است؛ الجولانی با انتخاب مسجد اموی خواست خود را یک رهبر دینی و مذهبی که دغدغه اسلام دارد، نشان دهد تا فرماندهی که به دنبال قدرت است.
تحلیل اظهارات الجولانی در اولین سخنرانی اش پس از تصرف دمش در مسجد اموی نشان می دهد برخلاف تلاش های ترکیه در تطهیر تروریزم، تحریرالشام در ریشه همان داعش است؛ گروه تروریستی که در زمان خود بر هر شهر و منطقه ای از عراق و سوریه که وارد می شد، اولین جایی که تخریب می نمود اماکن مذهبی شیعیان به طور خاص و دیگر اقلیت های دینی به صورت عام را تخریب می نمود، از دید داعش، شیعه مرتد و خونش مباه است.
بنابراین، در شرایط کنونی کشورهای همسایه سوریه و به ویژه عراق در معرض بیشترین تهدید از سوی تحریرالشام قرار دارد؛ از سوی دیگر، گروه های مقاومت در لبنان، فلسطین و یمن نیز بدون شک با تهاجم تحریرالشام که اکنون جغرافیای کلان و مهمی به نام سوریه را در کنترل دارد، روبرو خواهند شد و درست در این شرایط است که جنگ به تدریج به تمام منطقه سرایت می کند. از دید تحریرالشام و داعش، که در گذشته از گروه های مقاومت «حزب الله لبنان، فاطمیون، زینبیون و حیدریون» ضربات مهلکی خورده اند، مقاومت یعنی «شیعه». در حالیکه مقاومت در ذات خود استکبارستیری، عدالت خواهی، آزادی خواهی و مبارزه با اشغال سرزمین های اسلامی را دارد.
گروه های مقاومت از بدو تأسیس تاکنون فرا مذهبی و فرا ملی عمل کرده و صرف روی منافع ملی اسلامی تمرکز داشته است؛ دفاع حزب الله لبنان از مردم مظلوم فلسطین در جنگ اسرائیل در غزه خود مثال روشنی است در رد اتهامات صرف شیعه بودن مقاومت!
به هر صورت و متأسفانه پیش بینی می شود با سقوط سوریه به دست تروریستان تکفیری، وضعیت منطقه به صورت خاص و اوضاع جهان در کل بحرانی شود چراکه تکفیری های داعش داعیه گسترش دولت اسلامی خود در سراسر جهان را دارند.
از سویی هم پیش بینی می شود در دولت اسلامی شام که به احتمال زیاد از سوی گروه تروریستی تحریرالشام در سوریه تأسیس می شود، اقلیت های مذهبی به شمول شیعیان بیشترین آسیب را ببینند، درست همانند زمان حکومت معاویه که شیعه بودن جرم بود و جنگ نرم معاویه علیه مذهب شیعه تا جایی پیش رفته بود که وقتی حضرت علی(ع) در مسجد کوفه ضربت خورد همه می پرسیدند مگر حضرت نماز هم می خوانده است.
نویسنده: حفیظ الله رجبی – خبرگزاری دید