آخرین اخبارآزادی بیانآسیای میانهاسلایدشوایرانجهانحقوق بشرخبر های مهمرسانه‌هاسیاستمنطقه

آلتون: تی‌آر‌تی؛ پلی برای تقویت ارتباطات ترکیه و ایران و مبارزه با مراکز رسانه‌یی غربی است

خبرگزاری دید: فخرالدین آلتون رئیس نهاد ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه با تأکید بر اینکه «تی‌آرتی فارسی» با هدف کمک به ثبات منطقه‌ای و تقویت ارتباطات فرهنگی میان ترکیه و ایران راه‌اندازی شده است گفت: “یکی از اهداف ما از راه‌اندازی این پلتفرم، مقابله با انحصار اطلاعات و ظرفیت انتشار اطلاعات نادرست توسط مراکز رسانه‌ای غربی است. این یک تهدید جهانی است که بشریت امروز با آن روبروست. مراکز خبری غربی و قدرت‌های پشت آن‌ها، با ایجاد یک بحران حقیقت در سراسر جهان، بی‌عدالتی جهانی را تقویت می‌کنند. ما معتقدیم که مبارزه با این تهدید، خدمتی به بشریت است.”

آلتون: تی‌آر‌تی؛ پلی برای تقویت ارتباطات ترکیه و ایران و مبارزه با مراکز رسانه‌یی غربی است

به نقل از آنادولو؛ فخرالدین آلتون، رئیس نهاد ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، در مراسم معرفی پلتفرم خبری دیجیتال فارسی تی‌آرتی که در یک هتل در آنکارا برگزار شد، اظهار داشت: «متأسفانه در سراسر جهان، از یک‌سو کسانی هستند که حقیقت را پنهان می‌کنند و از سوی دیگر، افرادی که در برابر حقیقت سکوت می‌کنند. ما باید تحت هر شرایطی در کنار حقیقت بایستیم و با تمام توان خود علیه تلاش‌ها برای نابودی حقیقت مبارزه کنیم.»

او تأکید کرد که تی‌آرتی در سال‌های اخیر به یک مرکز جذابیت در حوزه رسانه تبدیل شده و متناسب با نقش منطقه‌ای و جهانی ترکیه، روزبه‌روز بزرگ‌تر و قوی‌تر عمل می‌کند. آلتون در ادامه گفت، راه‌اندازی تی‌آرتی فارسی برای کشور ما، منطقه ما و بشریت اهمیت دارد. ما از پلتفرمی صحبت می‌کنیم که به زبانی غنی مانند فارسی فعالیت خواهد کرد. حضور در این فضای فرهنگی غنی و تولید محتوا بی‌شک خدمتی به فرهنگ جهانی و بشریت است. ایجاد یک کانال ارتباطی مستقیم میان دو ملت دیرینه منطقه، اقدامی حیاتی است. این تعامل که در طول تاریخ وجود داشته است، علی‌رغم تلاش‌های مدرن برای تخریب روح این تعامل، همچنان قوی باقی مانده است. تنها نگاهی به دیوان کبیر مولانا جلال‌الدین رومی نشان می‌دهد که این تعامل چقدر قدرتمند بوده است.

آلتون با اشاره به اینکه تی‌آرتی فارسی در این بستر فرهنگی پویا تأسیس شده و مأموریتی تاریخی را بر عهده دارد، ادامه داد: تی‌آرتی فارسی پیش از هر چیز، برای انتقال اطلاعات به مناطق فارسی‌زبان راه‌اندازی شده است. در کنار این هدف، تقویت پیوندهای فرهنگی میان کشورهای منطقه و گسترش این روابط نیز از اهداف آن است. تی‌آرتی فارسی همچنین هدف تقویت ثبات منطقه‌ای و ایجاد کانال‌های گفت‌وگوی صادقانه را دنبال می‌کند و برای تبدیل‌شدن به یک منبع خبری معتبر در مناطق فارسی‌زبان گام برمی‌دارد.

رئیس نهاد ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه ادامه داد: یکی دیگر از اهداف ما از راه‌اندازی این پلتفرم، مقابله با انحصار اطلاعات و ظرفیت انتشار اطلاعات نادرست توسط مراکز رسانه‌ای غربی است. این یک تهدید جهانی است که بشریت امروز با آن روبروست. مراکز خبری غربی و قدرت‌های پشت آن‌ها، با ایجاد یک بحران حقیقت در سراسر جهان، بی‌عدالتی جهانی را تقویت می‌کنند. ما معتقدیم که مبارزه با این تهدید، خدمتی به بشریت است.»

آلتون با بیان این که تی‌آرتی، خبرگزاری آنادولو و رسانه‌های ترکیه در این زمینه فعالیت‌های ارزشمندی انجام داده‌اند، گفت: تی‌آرتی فارسی از جنبه دیگری نیز اهمیت دارد و آن، کمک به روابط دو کشور دیرینه منطقه، ترکیه و ایران، است. این روابط در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، گردشگری و پروژه‌های فرهنگی و هنری مشترک نمایان می‌شود و تأسیس این پلتفرم فارسی نیز یکی از مظاهر این روابط است. راه‌اندازی این پلتفرم در آستانه سال ۲۰۲۵ که به‌عنوان سال همکاری فرهنگی ترکیه و ایران نام‌گذاری شده است، بسیار پرمعنی است.

آلتون همچنین بیان کرد: ما بر تقویت همکاری‌ها و هماهنگی در روابط دو کشور، به‌ویژه در حوزه رسانه و ارتباطات، تأکید داریم. با وجود تلاش‌های شبکه‌های ارتباطی فئودال برای ایجاد تفرقه، ما به فعالیت‌های خود برای تقویت روابط دو کشور ادامه می‌دهیم و به این تلاش‌ها اجازه موفقیت نمی‌دهیم. زیرا با تهدیدهای مشترکی روبرو هستیم. امروز، سیاست‌های اشغالگرانه و استعمارگرانه اسرائیل در منطقه ما همه مسلمانان، جهان اسلام و بشریت را هدف قرار داده است. ما باید در برابر این تهدید مشترک، مبارزه‌ای مشترک انجام دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا