اجتماعاسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثخبر

طی ۳ سال گذشته ۵۵۰ “جادوگر” در کشور دستگیر شده‌اند

خبرگزاری دید: سیف‌ خیبر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر حکومت سرپرست می گوید که طی ۳ سال گذشته دست‌کم ۵۵۰ نفر را به اتهام ” جادوگری” در ولایت های مختلف بازداشت کرده است.

طی 3 سال گذشته 550 "جادوگر" در کشور دستگیر شده‌اند

خیبر می‌گوید: این “جادوگران” با دریافت پول سبب اختلاف میان اعضای خانواده می گردد. وی اذعان داشت از انجایی که “سحر و جادو در اسلام گناه کبیره است”تمامی عاملان آن بازداشت می‌شوند.

رادیو و تلویزیون ملی نیز ، امروز شنبه به نقل از سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر حکومت سرپرست گزارش داد که تنها در شش ماه گذشته دست‌کم ۱۸۰ نفر به اتهام تعویذنویسی و جادوگری در ولایات مختلف بازداشت شده‌اند.

وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان پیش‌تر کار تعویذنویسی، ساحری و جادوگری را در سراسر کشور ممنوع اعلام کرده و سخنگوی این وزارت در اظهاراتی گفته بود که “در شریعت، قتل ساحران و جادوگران جواز دارد.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا