اسلایدشوافغانستانامنیت و حوادثحکومتخبرمنطقه

طالبان: شواهدی مبنی بر حضور داعش در بلوچستان پاکستان وجود دارد

خبرگزاری دید: حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی حکومت سرپرست می‌گوید که گروه داعش در زیر حاکمیت پاکستان جواز فعالیت دریافت کرده است.

آقای فطرت با رد ادعاهای خواجه آصف وزیر دفاع پاکستان، هم‌چنان می‌گوید که شواهدی مبنی بر حضور داعش در بلوچستان پاکستان در اختیار دارند.

معاون سخن‌گوی طالبان در این باره افزود: «مرکزهای تولید، تربیه و تمویل داعش در بلوچستان و برخی مناطق دیگر پاکستان است و فعالیت دارد. به نظر می‌رسد که زیر چتر این‌ها اجازه فعالیت را نیز دریافت کرده باشند و اعمال تخریبی انجام می‌دهند، این همه اش مستند است و شواهد آن را در دست داریم. مسایل امنیتی و دیگر مسایل پاکستان از موضوعات داخلی پاکستان است و به افغانستان ارتباط ندارد.»

پیش از این وزیر دفاع پاکستان ادعا کرده بود که برخی گروه‌های هراس‌افگن از جمله شاخه خراسان داعش در خاک افغانستان فعالیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا