آزادی بیاناسلایدشوافغانستانجنگجهانحقوق بشرخبرسیاستمنطقه

عبرت از جنایات اسرائیل | شاهین : با اجبار و زور نمی‌توان مردم آزاده را مطیع کرد

خبرگزاری دید: به ادامه واکنش‌های مقامات حکومت‌سرپرست درباره آتش‌بس میان حماس و رژیم اسرائیل،سهیل شاهین، سفیر حکومت‌سرپرست در قطر گفت: تجاوز سربازان رژیم اسرائیل به غزه ثابت کرد که با اجبار و زور نمی‌توان مردم آزاده را مطیع کرد.

عبرت از جنایات اسرائیل | شاهین : با اجبار و زور نمی‌توان مردم آزاده را مطیع کرد

به نقل از اسپوتنیک، شاهین گفت: آتش‌بس خیلی ضروری بود و باید از قبل انجام میشد تا هزاران نفر از جمله کودکان کشته نمی‌شدند.

وی خطاب به رژیم اسرائیل گفته است که رویکرد تجاوزگرانه خود را تغییر داده و قبول نمائید که بدون اعتراف به وجود کشور مستقل فلسطین راه حل دیگری برای حل این بحران برای شما وجود ندارد.

شاهین در پیام خود از رژیم اسرائیل خواسته است که با مدنظر داشت حقایق، دستهای خویش را بیش از این به خون مردم بیگناه و آزاده فلسطین آغشته نکنید.

موضوع آتش‌بس در حالی از سوی مقامات داخلی و خارجی مورد استقبال قرار گرفته است که ارتش رژیم اسرائیل طی ساعات گذشته بیش از ۷۰ تن از مردم غزه را به خاک و خون کشیده و کشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا