اسلایدشوامنیت و حوادثتحلیلجنگجهانمنطقه

توبه گرگ مرگ است؛ اسرائیل هیچگاه به آتش بس پایبند نخواهد ماند

خبرگزاری دید: اسرائیل به مدد کمک ها و حمایت های تسلیحاتی امریکا و غرب و براساس برنامه از پیش تعیین شده شوم خود به جنگ طلبی هایش برای نابودی کامل حماس و تسلط کامل بر غزه ادامه خواهد داد.

جنگ پانزده ماهه اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین و غزه برخلاف برخی تحلیل ها با آتش بس اخیر اعلام شده هرگز به پایان نخواهد رسید، چراکه حملات وسیع هوایی و زمینی اسرائیل در غزه، لبنان، سوریه و یمن به حدی غیرانسانی، وحشیانه و برخلاف قوانین و عرف بین المللی بود که نه تنها امیدواری ها به حل مشکلات و بحران های گذشته از طریق مذاکره را به یأس مبدل کرد بلکه سبب دشمنی های تازه شد.

شرایط امضای آتش بس در حال حاضر نابرابر است؛ رژیم صهیونیستی که به گمان خود توانسته قدرت نظامی اش را به رخ رقبا بکشد، خود را در جایگاه پیروز واقعی میدان می بیند و به جبهه مقاومت در کل و گروه مقاومت فلسطین(حماس) به صورت خاص به چشم یک شکست خورده می نگرد.

رژیم صهیونیستی با این تصور که با به شهادت رساندن رهبر گروه مقاومت لبنان(حزب الله لبنان)، رهبر گروه مقاومت فلسطین(حماس)، حملات هوایی به ایران و سرنگونی دولت بشار اسد در سوریه توانسته کفه ترازوی قدرت را به نفع خود سنگین کند، بدون شک تن به پذیرش مفاد آتش با حماس نخواهد داد.

اسرائیل به مدد کمک ها و حمایت های تسلیحاتی امریکا و غرب و براساس برنامه از پیش تعیین شده شوم خود به جنگ طلبی هایش برای نابودی کامل حماس و تسلط کامل بر غزه ادامه خواهد داد و این خود منطقه را وارد فاز تازه ای از یک جنگ به مراتب گسترده تر از جنگ پانزده ماهه کنونی، خواهد نمود.

از سویی هم، برخلاف تصور اسرائیل، ممکن است مقاومت در کل و گروه های مقاومت به صورت خاص در لبنان، فلسطین یمن و سوریه به دلیل تحمل خسارات سنگین جنگ در حال حاضر ضعیف شده باشد اما هرگز از بین نرفته است.

گروه های مقاومت بدون شک با استفاده از پتانسیل عظیم معنوی و مردمی خود می تواند خود را احیاء کند و مقاومتی مستحکم تر از گذشته در برابر رژیم صهیونیستی داشته باشد.

از سویی هم، جنایات و کشتار گسترده غیرنظامیان فلسطینی از سوی اسرائیل طی پانزده ماه گذشته سبب شکل گیری برخی موضع گیری های تازه از سوی کشورهای عربی منطقه شده است.

براساس آمار منابع رسمی مرتبط با جنگ در غزه، طی پانزده ماه جنگ نابرابر رژیم صهیونیستی در غزه بیش از چهل و شش هزار غیر نظامی عمدتاً زن و کودک در غزه کشته شده است و این قتل عام هولناک خون ساکن در رگ های برخی کشورهای عربی را به جوش آورده است.

همین طور نباید فراموش کرد که جنایات رژیم اسرائیل در غزه سبب بی آبرویی اش در سطح منطقه و جهان شده است.

ممکن است اسرائیل که به پشتوانه حمایت های سیاسی و تسلیحاتی امریکا مغرور است، نخواهد واقعیت را باور کند اما واقعیت این است که نفرت از اسرائیل در افکار عمومی منطقه و جهان به شدت افزایش یافته و این در کمیت کمک ها و حمایت های کشورهای غربی و حتی امریکا از اسرائیل در آینده تاثیر منفی خواهد گذاشت.

در این راستا مالیات دهندگان کشورهای اروپایی و حتی امریکا دیگر حاضر نخواهند بود پول خود را صرف جنگ طلبی اسرائیل بکنند؛ قدرت افکار عمومی منطقه و جهان در خلق هجمه های گسترده نرم ضد اسرائیلی در آینده را نباید دست کم گرفت و براساس تجربیات گذشته این قدرت کمتر از قدرت نظامی نیست.

بنابراین، شاید آتش بس اعلام شده اخیر از آنجایی که سبب پایان جنگ در غره می شود به مذاق بسیاری خوش آید اما در حقیقت آرامش قبل از طوفان است.

رژیم صهیونیستی از نوع نیروی خبیثه است که با صلح میانه ای ندارد و مقاومت از جنس فطرت انسان صالح است که ظلم و اشغال و بی عدالتی را نمی تواند تحمل کند.

نویسنده: حفیظ الله رجبی – خبرگزاری دید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا