اسلایدشوجنگحقوق بشرخبرزنانمنطقه

پس از ۸ ماه؛ گذرگاه رفح باز شد

خبرگزاری دید: گذرگاه رفح در مرز نوار غزه و مصر پس از ۸ ماه انسداد، باز شد. تعداد زیادی از خودروهای امدادی برای انتقال زخمی‌ها و بیماران به شفاخانه‌های مصر وارد این منطقه شدند.

پس از 8 ماه؛ گذرگاه رفح باز شد

به نقل از العربیه؛در نخستین روز بازگشایی این گذرگاه، مجروحان به بیمارستان‌های مصر منتقل خواهند شد.

بر اساس مفاد توافق آتش‌بس، اسرائیل روزانه اجازه خروج ۵۰ بیمار و ۵۰ مجروح فلسطینی را همراه با همراهانشان صادر خواهد کرد.
وزارت صحت فلسطین روز گذشته(۱۲دلو) اعلام کرد که بیماران و همراهان آن‌ها برای آماده‌سازی سفر، از طریق فهرستی که طرف مصری ارائه می‌دهد، با آن‌ها هماهنگ خواهد شد. این افراد در مجتمع پزشکی الشفاء در غزه و مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس گردهم خواهند آمد تا روند خروج آن‌ها تسهیل شود.

بازگشایی گذرگاه رفح در شرایط بحرانی صورت می‌گیرد؛ چرا که بیمارستان‌های غزه با کمبود شدید تجهیزات پزشکی و افزایش تعداد مجروحان مواجه هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا