اسلایدشوافغانستانخبرفرهنگ و هنر

قاری افغانستانی مقام دوم قرائت مسابقات بین‌المللی را کسب کرد

خبرگزاری دید: در یک دستاورد چشمگیر برای قاریان افغانستانی، قاری برجسته کشورمان ، سید روح‌الله هاشمی توانست در چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم که در کشور اندونزی برگزار شد، مقام دوم را در بخش قرائت قرآن کسب کند.

قاری افغانستانی مقام دوم قرائت مسابقات بین‌المللی را کسب کرد

این مسابقات که با شعار «قرآن، محیط زیست و انسانیت برای همبستگی جهانی» برگزار گردید، به جمع‌آوری قاریان از کشورهای مختلف پرداخته و فرصتی برای تبادل فرهنگی و ارتقاء سطح قرائت قرآن فراهم آورد.

سید روح الله هاشمی با تلاوت زیبا و تسلط خود بر فنون قرائت قرآن، توجه داوران و تماشاگران را جلب کرد و با نشان دادن مهارت‌های برجسته‌اش، به مقام دوم دست یافت.

این موفقیت نه تنها برای هاشمی، بلکه برای کل جامعه قاریان افغانستانی یک افتخار بزرگ محسوب می‌شود.

هاشمی در مصاحبه‌ای پس از مسابقات اظهار داشت که این موفقیت را به همه مردم افغانستان تقدیم می‌کند و امیدوار است که بتواند در آینده نیز نماینده شایسته‌ای برای کشورش باشد.

این مسابقات به عنوان یک پلتفرم جهانی، به ترویج ارزش‌های انسانی و محیط‌زیستی پرداخته و بر اهمیت همبستگی جهانی تأکید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا