اسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهخبر

در ماه گذشته؛ حدود ۴۰۹ هزار متریک تن کالا از مسیر خط‌آهن منتقل شده است

خبرگزاری دید: وزارت فواید عامه حکومت سرپرست با اعلام اینکه ‏در ماه جدی ۱۴۰۳ از طریق خطوط آهن ۴۰۸ هزار و ۸۷۶ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است می‌گوید که هر چه سطح صادرات و واردات از طریق خط آهن افزایش می‌یابد، فرصت‌های شغلی بیشتر فراهم می‌شود.

‏در ماه جدی ۱۴۰۳ از طریق خطوط آهن ۴۰۸ هزار و ۸۷۶ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

دفتر مطبوعاتی وزارت فواید عامه حکومت سرپرست امروز یکشنبه(۱۴ دلو) در بیانیه‌ای اعلام کرد که از طریق بندر حیرتان (۳۰۲۳۲۷) تُن، ‏بندر آقینه (۲۷۰۴۵) تُن، بندر تورغندی (۷۰۵۶۴) تُن و بندر خواف-هرات (۸۹۴۰) تُن، مجموعاً (۴۰۸۸۷۶) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و دیگر مواد وارده و صادره است.
طبق این بیانیه، در مجموع انتقالات که یک بخش آن ترانزیت و صادرات می‌باشد، در ماه جدی (۱۶۹۸) تُن اموال تجارتی ترانزیت و صادر شده ‏که مقدار زیاد صادرات میوه خشک، کينو، برنج و آبمیوه انار است.

این وزارت افزود، هر چه سطح صادرات و واردات از طریق خط آهن افزایش می‌یابد، فرصت‌های شغلی بیشتری فراهم می‌شود، عواید ملی افزایش می‌یابد و راه به‌سوی ثبات اقتصادی، توسعه و خودکفایی فراهم می‌شود.
این وزارت در ادامه از تاجران خواست که اگر می‌خواهند ‏اموال تجاری خود را به شیوه مصئون، ارزان و سریع از طریق خط آهن انتقال دهند، می‌توانند با مسئولین مربوطه معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان در مرکز کابل و ولایات تماس بگیرند.
لازم به ذکر است که از طریق خطوط آهن افغانستان در ۹ ماه گذشته حدود ۳.۲ میلیون متريک تن انتقالات صورت گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا