افغانستانامنیت و حوادثخبرغذا

تاکید برنامه جهانی غذا بر همکاری‌های بین‌المللی برای کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده

خبرگزاری دید: رییس اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دیداری با سرپرست برنامه جهانی غذا در کابل، بر اهمیت همکاری مشترک در ارائه خدمات بهتر به مردم و کمک‌های به‌موقع به خانواده‌های آسیب‌دیده تاکید کرد.

ملا نورالدین ترابی، رییس اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث، در دیدار با موتینتا چیموکا، سرپرست برنامه جهانی غذا در کابل، بر اهمیت همکاری‌های مشترک برای بهبود خدمات به مردم تاکید کرد.

ترابی در این دیدار با قدردانی از کمک‌های مستمر برنامه جهانی غذا، اعلام کرد که اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث همواره در تلاش است تا شرایط لازم را برای فعالیت نهادهای بین‌المللی فراهم کند و بهبود وضعیت مردم را در اولویت قرار دهد.

سرپرست برنامه جهانی غذا نیز در این نشست بر ضرورت همکاری نزدیک میان نهادهای دولتی و بین‌المللی برای ارائه خدمات بهتر به خانواده‌های آسیب‌دیده و کمک‌های به‌موقع تاکید کرد و از تلاش‌های اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث در این راستا قدردانی نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا