خبرگزاری دید: کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، UNHCR، و سازمان بین المللی مهاجرت،IOM، میگویند که از اسلام آباد میخواهند تا در باره تصمیم اخیرش در خصوص اخراج شهروندان افغانستان از پاکستان توضیح بدهد.

مقامات وزارت خارجۀ پاکستان روز دوشنبه این هفته تایید کردند که حکومت این کشور تصمیم گرفته که اگر امریکا و کشور های غربی دیگر هر چه زودتر شهروندان افغانستانی را که پرونده های پناهندگی به این کشورها را دارند، از پاکستان انتقال ندهند، آنها را اخراج خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری اسوشیتدپرس، هزاران افغانستانی در پاکستان منتظر اند که ویزای مهاجرت امریکا را دریافت کنند.
بر اساس فرمان اجرایی دونالد ترمپ، رئیس جمهور ایالات متحده، برنامه مهاجرتی امریکا از ۲۷ ماه جنوری برای حد اقل سه ماه تعلیق شده است.
این اقدام، باعث نگرانی مهاجران افغانستانی که در پاکستان منتظر انتقال به امریکا هستند، شده است.