اسلایدشواقتصاد و توسعهجهانخبرعلم و فناوری

امارات با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد یورویی در فرانسه «مرکز داده هوش مصنوعی» می‌سازد

خبرگزاری دید: کمتر از دو سال پس از ظهور «چت‌جی‌پی‌تی» و انقلاب هوش مصنوعی مولد، اروپا در تلاش است تا در رقابت با امریکا و چین عقب نماند.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، روز جمعه ۱۹ بهمن در گفتگو با چند روزنامه فرانسوی بر توسعه هوش مصنوعی «فرانسوی و اروپایی» تاکید کرد.

این اظهارات سه روز پیش از برگزاری اجلاس جهانی «اقدام در زمینه هوش مصنوعی» در پاریس بیان شد، اجلاسی که به ریاست مشترک فرانسه و هند برگزار خواهد شد.

در آستانه این اجلاس، فرانسه قراردادی ۵۰ میلیارد یورویی با امارات متحده عربی امضا کرد که بر اساس آن، بزرگ‌ترین پردیس هوش مصنوعی اروپا در فرانسه ساخته خواهد شد. این قرارداد در جریان سفر محمد بن زاید، رئیس امارات، به پاریس نهایی شد.

روسای دولت‌ها و شرکت‌های فناوری بزرگ، از جمله «سام آلتمن» مدیرعامل «اوپن ای آی» (OpenAI) در این اجلاس حضور خواهند داشت.

فرانسه علاوه بر این قرارداد، وزارتخانه‌ای ویژه برای توسعه هوش مصنوعی تاسیس کرده و تلاش دارد تا «شکاف دیجیتالی» میان مردم را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا