اسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهخبرمحیط زیست

قرارداد پروژه‌ احداث دو فارم تحقیقاتی محیط زیستی امضا شد

خبرگزاری دید: مطیع الحق خالص، سرپرست عمومی اداره ملی حفاظت محیط زیست حکومت سرپرست ، قرارداد پروژه‌ احداث دو فارم تحقیقاتی محیط ‌زیستی را به ارزش شش میلیون افغانی به منظور افزایش ساحات سبز و کاهش تاثیرات منفی اقلمیی با یک شرکت داخلی در کابل امضا کرد.

قرارداد پروژه‌ احداث دو فارم تحقیقاتی محیط زیستی امضا شد

این قرارداد که امروز( ۲۲ دلو) با حضور شماری از رسانه‌ها صورت گرفته است.

سرپرست اداره ملی حفاظت محیط زیست در مراسم امضای این قرارداد گفته است که این پروژه در دو بخش ساختمانی و زراعتی در ولایت‌های بلخ و غزنی برای احداث چاه‌های آبی و پرورش نهال‌های مثمر و غیرمثمر عملی خواهد شد.

آقای خالص نیز افزود که درنظر دارند تا در آینده‌‌ی نزدیک، در ۱۵ ولایت دیگر کشور نیز پروژه‌های مشابه را تطبیق کنند.

از سوی هم، احمد شاه، مسوول شرکت قراردادی این پروژه نیز گفت که این پروژه در بخش ساختمانی طی یک ماه و در بخش زراعتی به مدت یک سال عملی خواهد شد.

او نیز تاکید کرد که این شرکت تلاش می‌کند تا در بخش پیش‌برد پروژه‌های مشابه نیز با این اداره هم‌کاری کند.

این پروژه در حالی امضا شده است که پیش از این سرپرست اداره ملی حفاظت محیط زیست گفته بود که افغانستان از لحاظ تغییرات اقلیمی و خشک‌سالی‌های پی هم، همواره متاثر بوده و این اداره تلاش می‌کند تا در بخش محیط زیست در کشور بیشتر کار کند.

دکمه بازگشت به بالا