خبرگزاری دید: دبیر شورای امنیت روسیه در سفری به قزاقستان قرار است در مورد امنیت منطقه و تحولات افغانستان و سوریه تبادل نظر کند.

دفتر مطبوعاتی شورای امنیت روسیه روز سهشنبه(۲۳ دلو) در بیانیهای گزارش داد که سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه برای گفتگو درباره روابط دوجانبه روسیه-قزاقستان، مسایل امنیتی و وضعیت سوریه و افغانستان وارد آستانه شده است.
در این سفر کاری، مقام ارشد امنیتی روسیه در جلسه دوجانبه شوراهای امنیت روسیه و قزاقستان شرکت خواهد کرد و همچنین با گیزات نوردولتوف، همتای قزاقستانیاش دیدار خواهد کرد.
شورای امنیت روسیه خاطرنشان کرده است: طرفین قرار است روابط دوجانبه در حوزههای مختلف، چالشها و تهدیدهای کنونی برای امنیت منطقهای و جهانی، وضعیت آسیای مرکزی و تحولات سوریه و افغانستان را بررسی کنند.
انتظار میرود که شویگو مورد استقبال قاسم جومارت توکایف، رییس جمهور قزاقستان قرار گیرد.
این اولین سفر خارجی شویگو در ۲۰۲۵ است.