افغانستانجهانحکومتخبرسیاست

منصور خطاب به ترامپ: آمریکا باید به افغانستان «غرامت جنگی» بپردازد

خبرگزاری دید: عبداللطیف منصور، سرپرست وزارت آب و انرژی روز جمعه (۲۶ دلو) در مراسم گرامی‌داشت از ۳۶مین سال‌روز خروج نیروهای شوروی سابق از افغانستان گفته، آمریکا نه تنها این‌که توقع بازگرداندن اسلحه به جامانده در افغانستان را نداشته باشد، بلکه باید به افغانستان «غرامت جنگی» بپردازد.

این عضو حکومت سرپرست خطاب به دونالد ترامپ،  رییس جمهور آمریکا گفته‌: «بشنو ترامپ. اسلحه‌ای را که به دست آورده‌ایم، برای ما غنیمت است، همانندی که تانک‌های روس‌ها را گرفتیم که هنوز در دره‌ها وجود دارد. این حق ما است. تو فرار کردی. این غنیمت است. حالا ما باید تمام غرامت تباهی افغانستان را بخواهیم. ما نباید حرف بزدلانه بزنیم و بگوییم که ما با تو تعامل می‌کنیم.»

این اظهارات سرپرست وزارت انرژی و آب در حالی مطرح شده است که پیش‌تر دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا گفته بود که حکومت سرپرست افغانستان باید تجهیزات بجا مانده نیروهای آمریکایی در افغانستان را دوباره به آمریکا برگرداند.

پس از سقوط حکومت پیشین افغانستان و تسلط دوباره‌ی امارت اسلامی در این کشور، نیروهای خارجی به شمول آمریکایی‌ها این کشور را ترک کرده و بیش‌تر تجهیزات جنگی آمریکا در افعانستان باقی ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا