اسلایدشوجهانخبرسیاستمنطقه

حضور پرشور مردم و هیئت‌های مختلف جهان در مراسم تشییع پیکر سید حسن نصرالله

خبرگزاری دید: مردم لبنان و سایر نقاط جهان از ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه(۵حوت) در محل برگزاری مراسم تشییع «سید حسن نصرالله» دبیرکل و «سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب‌الله حاضر شدند.

خبرنگار المسیره در لبنان گزارش داد: در ساعات گذشته، هیئت‌های رسمی از یمن، عراق، تونس، موریتانی، ترکیه و ایران وارد بیروت شده‌اند تا در مراسم تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین شرکت کنند.

همچنین هیئت‌های رسمی و غیررسمی از سراسر جهان به پایتخت لبنان سفر کرده‌اند تا در مراسم وداع با این دو شهید اسلام و انسانیت حضور یابند.

المسیره همچنین تصاویری از استقبال هیئت رسمی یمن که برای شرکت در مراسم تشییع سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین، وارد میدان هوایی بین‌المللی «رفیق الحریری» در پایتخت لبنان شده اند، منتشر کرد.

این در حالیست که ساعت‌ها پیش از آغاز مراسم رسمی تشییع سید شهدای مقاومت، مردم در محل مراسم حاضر شدند.

طبق گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده، مردم زیادی در استدیوم «کمیل شمعون» بیروت، محل برگزاری مراسم حضور دارند و شمار زیادی نیز در راه عزیمت به این محل هستند.

گفتنی است که سفارت ایران در بیروت در بیانیه‌ای از سفر قالیباف، رئیس مجلس ایران و عباس عراقچی، وزیر خارجه این کشور برای شرکت در مراسم تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین خبر داده است.

مراسم رسمی قرار است از ساعت ۱۵:۳۰ به وقت کابل آغاز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا