جنگجهانخبرسیاستمنطقه

دبیر کل حزب الله: «نصرالله» یک رهبر تاریخی استثنائی بود

خبرگزاری دید: شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله لبنان امروز در مراسم تشییع پیکر رهبران شهید این جنبش سخنرانی کرد.

او از میهمانان داخلی و خارجی به دلیل حضور در این مراسم و شرکت در تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین تقدیر و تشکر کرد.

او در ابتدای سخنرانی خود به روح شهیدان دورد فرستاد و گفت که سید حسن نصرالله یک رهبر تاریخی عربی و اسلامی استثنائی بود.

شیخ نعیم قاسم افزود: از طرف برادر عزیزم آقای شهید سیدحسن نصرالله شما را خطاب می کنم. درود خدا بر شما ای وفادارترین و سخاوتمندترین و شریف‌ترین مردم که باعث افتخار ما شدید.

قابل ذکر است که همزمان با شنیده شدن صدای جنگنده‌های صهیونیستی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله، مردم حاضر در مراسم شعار «الموت لاسرائیل» سر دادند.

گفتنی است که همزمان با برگزاری مراسم تشییع پیکر دبیر کل حزب الله لبنان، جنگنده‌های رژیم اسرائیل بر فراز ضاحیه بیروت به پرواز درآمده و دیوار صوتی بر فراز بیروت را شکستند.

این در حالیست که منابع لبنانی از حملات هوایی ارتش اسرائیل به مناطق غربی بعلبک در حدفاصل شهرک های فلاوی بودای و منطقه جبل الریحان و همچنین وادی العزیه در اطراف شهرک زیبقین در جنوب لبنان خبر می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا