اسلایدشوافغانستانبازگشایی مکاتبخبرزنان

سازمان بین‌المللی‌آموزش: صدهزار دختر در افغانستان را آموزش داده‌ایم

خبرگزاری دید: سازمان بین‌المللی‌آموزش اعلام کرد که با وجود محدودیت‌ها، به ۱۰۰ هزار دختر افغانستان آموزش داده است.

سازمان بین‌المللی‌آموزش: صدهزار دختر در افغانستان را آموزش داده‌ایم

سازمان بین‌المللی آموزش با وجود محدودیت‌های شدید حکومت‌سرپرست در افغانستان، اعلام کرد که توانسته است به ۱۰۰ هزار دختر افغانستان آموزش ارائه دهد.

این برنامه‌ها که بیشتر برای نوجوانان طراحی شده، در حالی اجرا می‌شود که حکومت سرپرست تحصیل دختران بالای صنف ششم را ممنوع کرده‌اند.

یاسمین شریف، مدیر اجرایی این سازمان، در سخنانی به مناسبت روز جهانی زن (۸ مارس) گفت که ۶۵ درصد از دخترانی که تحت آموزش قرار گرفته‌اند، نوجوان هستند.

وی همچنین از کشورهای مختلف خواست تا از این برنامه‌ها حمایت مالی کنند تا بتوانند ادامه یابند.

علاوه بر آموزش دختران، این سازمان ۳ هزار و ۵۰۰ معلم را نیز در زمینه‌های مختلف مانند سلامت روان، خدمات روان‌اجتماعی و حفاظت از کودکان آموزش داده است.

این برنامه‌ها تا سال ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت و شریف تاکید کرد که برای ادامه این فعالیت‌ها، حمایت مالی از شرکای جهانی ضروری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا