خبرگزاری دید: گروه تحریک طالبان پاکستان (تیتیپی) در بیانیهای که به تازگی منتشر کرده است، از آغاز عملیات جدید خود علیه ارتش و نهادهای امنیتی پاکستان خبر داد.

گروه تحریک طالبان پاکستان (تیتیپی) به تازگی با انتشار بیانیهای اعلام کرد که عملیات جدیدی را تحت عنوان “عملیات الخندق” علیه ارتش و نهادهای امنیتی پاکستان آغاز کرده است.
در این بیانیه، تیتیپی تصریح کرده که این عملیات در راستای اهداف بلندمدت این گروه برای مقابله با نیروهای امنیتی پاکستان ادامه خواهد یافت.
گروه طالبان پاکستان با این اقدام اعلام کرده که هیچگونه مصالحهای با دولت پاکستان نخواهد داشت و نبرد آنها علیه ارتش و نهادهای امنیتی به شدت ادامه خواهد داشت.
این اقدام در حالی صورت میگیرد که تنشها در مناطق مرزی پاکستان و افغانستان افزایش یافته و پاکستان همچنان با تهدیدات متعدد از سوی گروههای شبهنظامی مواجه است.