خبرگزاری دید: رئیس حکومت انتقالی سوریه، در یک درخواست رسمی از رئیسجمهوری روسیه، خواسته است تا بشار اسد را برای محاکمه به سوریه تحویل دهد.

منابع خبری عربستان سعودی به نقل از احمد جولانی گزارش دادند که او به صورت رسمی از ولادیمیر پوتین خواسته است بشار اسد، رئیسجمهور پیشین سوریه، را برای محاکمه به سوریه تحویل دهد.
این درخواست در حالی مطرح شده است که پیش از این خبرگزاری رویترز از خواسته جولانی برای بازگرداندن اموالی که گفته میشود بشار اسد در دوران حکومتش در روسیه سپردهگذاری کرده، خبر داده بود.
با این حال، هیئت روسی که اخیراً به دمشق سفر کرده بود، به جولانی اطلاع داده که بشار اسد هیچ پولی در روسیه ندارد.
یک منبع روسی نیز در گفتگو با رویترز به وضوح اعلام کرد که مسکو به این درخواست موافقت نخواهد کرد و همچنین تأکید کرد که هنوز چنین درخواستی به صورت رسمی از سوی سوریه مطرح نشده است.
این تحولات نشاندهنده پیچیدگیهای سیاسی در بحران سوریه و روابط میان قدرتهای منطقهای و جهانی است.