ادبیاتاسلایدشوافغانستانخبر

برگزاری بزم ادبی در هرات به مناسبت حمایت از آرمان فلسطین

خبرگزاری دید: بزم ادبی «فصل شعر قدس» با حضور جمعی از شاعران و نویسندگان مطرح هرات برگزار گردید.

برگزاری بزم ادبی در هرات به مناسبت حمایت از آرمان فلسطین

در یک رویداد ادبی شگفت‌انگیز، شماری از شاعران، نویسندگان و جوانان ولایت هرات به منظور حمایت از آرمان فلسطین، بزم ادبی «فصل شعر قدس» را برگزار کردند.

در این مراسم، شاعران با خواندن اشعار خود، به بیان احساسات و افکار خود در مورد وضعیت فلسطین و ظلم‌هایی که بر مردم این سرزمین روا داشته می‌شود، پرداختند.

این رویداد نه تنها به عنوان یک پلتفرم برای ابراز احساسات ادبی نسبت به آرمان فلسطین عمل کرد، بلکه فرصتی برای تبادل نظر و گفتمان میان جوانان و ادیبان بود.

شرکت‌کنندگان بر اهمیت همبستگی جهانی و حمایت از حقوق بشر تأکید کردند و با ابراز همدردی با مردم فلسطین، به تأثیر شعر و ادب در انتقال پیام‌های انسانی اشاره کردند.

شاعران با شعرهای خود، احساسات عمیق عشق، امید و مقاومت را به تصویر کشیدند و به حضار یادآوری کردند که آرمان فلسطین تنها یک مسأله منطقه‌ای نیست، بلکه یک موضوع انسانی و جهانی است که نیازمند توجه و حمایت همگانی است.

این بزم ادبی با استقبال خوب جوانان و علاقه‌مندان به ادبیات و سیاست مواجه شد و در نهایت با تأکید بر لزوم ادامه حمایت‌ها از آرمان فلسطین به پایان رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا