اسلایدشوافغانستانخبرسیاست

طالبان: هیچ‌کس حق انتقام جویی ندارد

خبرگزاری دید: مقامات حکومت‌سرپرست با اشتراک در مراسم شب قدر در کابل بر اهمیت وحدت اقوام و مذاهب در افغانستان تأکید کردند.

طالبان: هیچ‌کس حق انتقام جویی ندارد

نورالحق انور، رئیس اداره امور حکومت سرپرست، در این مراسم بیان کرد که بر اساس سیاست‌های حکومت سرپرست، هیچ‌کس حق انتقام‌جویی ندارد و تمامی شهروندان باید «بدون تبعیض» تحت یک سیاست مستقل زندگی کنند.

وی همچنین بر عفو عمومی تأکید کرد و گفت که حتی کسانی که در دو دهه گذشته در مقابل طالبان جنگیده‌اند، شامل این عفو می‌شوند.

انور تصریح کرد که حکومت سرپرست به آینده می‌اندیشد و هدف آن جلوگیری از انتقام‌جویی است.

عبدالله سرحدی، والی بامیان، در ادامه مراسم به عوامل رنج گذشته مردم افغانستان اشاره کرد و اختلافات قومی و مذهبی را یکی از ریشه‌های آن دانست.

وی بر ضرورت درس‌گیری از گذشته تأکید کرد و گفت: «وظیفه حکومت است که مانع تکرار این اختلاف‌ها شود.»

مدارعلی کریمی بامیانی، معاون وزارت شهرسازی و مسکن، نیز با اشاره به حمایت جامعه هزاره و اهل تشیع از نظام کنونی، اعلام کرد که این جامعه فصل خشونت را بسته و برادری با سایر اقوام را ادامه می‌دهد.

در پایان این مراسم، سخنرانان به شدت حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را محکوم کرده و خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو در دادگاه‌های بین‌المللی شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا