اسلایدشوافغانستاناقتصاد و توسعهخبرمنطقه

آغاز پروژه ساخت دو ترمینال مسافربری بزرگ در قندهار

خبرگزاری دید: وزارت ترانسپورت و هوانوردی افغانستان کار احداث دو ترمینال بزرگ مسافربری را در ولایت قندهار آغاز کرده است. این پروژه‌ها در مناطق شرق و غرب این ولایت به اجرا درمی‌آید و قرار است در مساحت ۲۴۲ جریب زمین ساخته شوند. هزینه این پروژه‌ها حدود ۴۵۲ میلیون افغانی گفته شده است .

آغاز پروژه ساخت دو ترمینال مسافربری بزرگ در قندهار

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست، روز سه‌شنبه، ۵ حمل، در مراسم افتتاح ترمینال مسافربری نساجی در ولایت قندهار اعلام کرد که امسال کار فاز دوم سرک واخان و پروژه کاسا-۱۰۰۰ آغاز خواهد شد.وی همچنین از پیشرفت و ادامه کار بر روی پروژه‌های مهمی همچون تاپی، معدن مس عینک، معدن آهن غوریان و حوزه نفتی قشقری خبر داد و تأکید کرد که بسیاری از این پروژه‌ها روند اجرایی خوبی داشته‌اند.

مجاهد از آغاز پروژه «افغان ترانس» نیز در آینده نزدیک خبر داد.

ساخت ترمینال مسافربری نساجی با هزینه‌ای بالغ بر ۲۸۴ میلیون افغانی از بودجه وزارت ترانسپورت و هوانوردی آغاز شده است. این پروژه در مساحتی به وسعت ۱۰۰ جریب زمین اجرا می‌شود و قرار است طی ۱۴ ماه تکمیل گردد.
سرپرست وزارت ترانسپورت و هوانوردی، مولوی حمیدالله اخندزاده، در مراسم آغازین این پروژه‌ها توضیح داد که هر ترمینال در مساحت‌های ۱۴۲ جریب و ۱۰۰ جریب زمین ساخته خواهد شد. پیش‌بینی می‌شود که این پروژه‌ها ظرف مدت ۱۴ ماه تکمیل شوند. وی افزود که با تکمیل این ترمینال‌ها، وضعیت حمل و نقل در قندهار بهبود خواهد یافت و امکان سفرهای راحت‌تر برای مسافران فراهم خواهد شد.

در همین راستا، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی حکومت سرپرست، در مراسم افتتاح پروژه‌ها بر اهمیت پروژه‌های زیربنایی همچون این ترمینال‌ها برای رشد و پیشرفت افغانستان تاکید کرد. او بیان داشت که این اقدامات بخشی از تلاش‌های حکومت برای توسعه زیرساخت‌ها و ارتقاء وضعیت اقتصادی و حمل و نقل در کشور است. مجاهد همچنین اشاره کرد که در آینده افغانستان به یک سیستم حمل و نقل پیشرفته و معیاری دست خواهد یافت که به تسهیل در سفرها و بهبود وضعیت اقتصادی کمک خواهد کرد.

شهروندان قندهار نیز از آغاز این پروژه‌ها استقبال کرده‌اند و خواستار اجرای پروژه‌های زیربنایی بیشتری برای بهبود شرایط حمل و نقل و زندگی در این ولایت هستند. آنان ابراز امیدواری کرده‌اند که با ساخت این ترمینال‌ها مشکلات ترافیکی که به ویژه در فصول شلوغ سال احساس می‌شود، کاهش یابد. مسئولان وزارت ترانسپورت همچنین گفتند که این پروژه‌ها علاوه بر بهبود شرایط حمل و نقل، می‌تواند نقش مهمی در ایجاد فرصت‌های شغلی و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور ایفا کند.

در این مراسم، علاوه بر ذبیح‌الله مجاهد، حمیدالله آخوندزاده، سرپرست وزارت ترانسپورت و هوانوردی، و تعدادی دیگر از مقامات امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا