اسلایدشوافغانستانبازگشایی مکاتبپرونده هاخبرزنانزنانسیاست

حامد کرزی در پیام عید: محدودیت بر زنان و دختران مانع پیشرفت‌ کشور است

خبرگزاری دید: رییس‌جمهور پیشین افغانستان، در پیامی به مناسبت عید سعید فطر، بر اهمیت از سرگیری روند آموزش و کار زنان و دختران در کشور تأکید کرد.

تبریک عید سعید فطر از سوی حامد کرزی و تأکید بر آموزش زنان و دختران

حامد کرزی، رییس‌جمهور پیشین افغانستان، ضمن تبریک عید سعید فطر به ملت افغانستان، به چالش‌های پیش روی زنان و دختران در عرصه‌های آموزش و کار اشاره کرد.

وی تأکید کرد که عدم دسترسی دختران به آموزش و ادامه محدودیت‌ها بر کار زنان، نه تنها بر زندگی فردی آن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد، بلکه مانع پیشرفت کلی کشور نیز می‌شود.

کرزی خاطرنشان کرد که پسران و دختران افغانستان باید به علم و دانش دست یابند تا کشور خود را از نیاز به بیگانگان رهایی بخشند و به خودبسندگی برسند.

وی از دولت خواست تا به این موضوعات توجه جدی کند و اقداماتی مؤثر برای بهبود وضعیت آموزشی و کاری زنان و دختران انجام دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا