اسلایدشوافغانستانخبرمنطقهورزش

در بازی پاکستان و نیوزیلند؛ تماشاچیان افغانستان شعارهای ضد پاکستانی سر دادند

خبرگزاری دید: کریکت بورد پاکستان ادعا کرده است که در جریان بازی کریکت بین پاکستان و نیوزیلند، تماشاچیان افغانستان به اعضای تیم پاکستان توهین کرده و شعارهای ضد پاکستانی سر داده‌اند.

در بازی پاکستان و نیوزیلند؛ تماشاچیان افغانستان شعارهای ضد پاکستانی سر دادند

کریکت بورد پاکستان در یک بیانیه اعلام کرد که تماشاچیان افغانستان در جریان بازی کریکت بین تیم‌های پاکستان و نیوزیلند در روز دوشنبه، ۷ اپریل، شعارهای توهین‌آمیز علیه اعضای تیم پاکستان سر دادند.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که نوار ویدیویی منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، نشان‌دهنده تلاش نیروهای امنیتی برای جلوگیری از درگیری فیزیکی میان خوشدل شاه، یکی از بازیکنان تیم پاکستان، و تعدادی از تماشاچیان است.

هنوز شورای بین‌المللی کریکت و نهادهای مستقل دیگر این ادعا را تایید یا رد نکرده‌اند. این بازی به میزبانی نیوزیلند برگزار شد و در نهایت پاکستان در مجموع ۷ بازی شکست خورد و تنها در یک بازی پیروز شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا