اسلایدشوامنیت و حوادثتروریسمخبرمنطقه

واکنش تند کنگره هند به حمله کشمیر: راولپندی باید با خاک یکسان شود

خبرگزاری دید: سخنگوی حزب کنگره ملی هند در واکنش به حمله مرگبار کشمیر، خواهان پایان هرگونه مذاکره و تعامل با پاکستان و اجرای عملیات تلافی‌جویانه شد.

واکنش تند کنگره هند به حمله کشمیر: «راولپندی باید با خاک یکسان شود»

در پی حمله مرگبار به گردشگران هندی در منطقه کشمیر، که تاکنون دست‌کم ۲۸ کشته برجا گذاشته، واکنش‌ها در هند شدت گرفته است.

شاما محمد، سخنگوی حزب کنگره ملی هند، با انتشار بیانیه‌ای تند، خواهان پاسخ فوری، شدید و قاطع دولت هند به پاکستان شد.

وی با اشاره به گزارش‌ها مبنی بر دست‌داشتن گروه‌های مستقر در پاکستان در این حمله، گفت: «راولپندی باید با خاک یکسان شود. دیگر نباید سخنی از مذاکره، تجارت، کریکت یا برنامه‌های فرهنگی با پاکستان به میان آید. وقت آن رسیده که اسلام‌آباد درسی بگیرد که هرگز فراموش نکند.»

این اظهارات در حالی مطرح شده که تنش‌ها میان دهلی‌ نو و اسلام‌آباد بار دیگر بالا گرفته و دولت هند در حال بررسی گزینه‌های واکنش نظامی، دیپلماتیک یا اقتصادی به این حادثه است.

تاکنون دولت مرکزی هند واکنش رسمی به اظهارات سخنگوی کنگره نشان نداده، اما گمانه‌زنی‌ها درباره اتخاذ موضعی سخت‌گیرانه‌تر در قبال پاکستان رو به افزایش است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا