اسلایدشوافغانستانجهانخبرسیاست

بلاروس: ارمغان دموکراسی تحمیلی ناتو، آینده تاریک برای مردم افغانستان بود

خبرگزاری دید: وزیر دفاع بلاروس می‌گوید دموکراسی که با هواپیماهای جنگی ناتو ارایه شد، فقط ویرانی، هرج و مرج و آینده‌ی تاریک به مردم افغانستان به ارمغان آورد.

بلاروس: ارمغان دموکراسی تحمیلی ناتو، آینده تاریک برای مردم افغانستان بود

ویکتور خرنین، وزیر دفاع بلاروس، در جلسه عمومی سومین کنگره بین‌المللی ضد فاشیسم گفته است: «ناتو تحت پوشش رزمایش‌های شبه‌دفاعی در حال تشکیل یک «مشت زرهی» در اروپا است که واضح است برای محافظت طراحی نشده است.»
به نقل از تاس، وی اظهار داشته است: «کشورهای ناتو تحت پوشش تقویت دفاع اروپا و رزمایش‌های مختلف شبه‌دفاعی، در حال ایجاد یک مشت زرهی هستند که به وضوح برای محافظت طراحی نشده است. آنها به طور فعال در حال شناسایی، تقویت حضور نظامی در منطقه و در واقع انجام رزمایش‌های تهاجمی گسترده در نزدیکی مرزهای ما و افزایش بودجه‌های نظامی هستند.»
به گفته خرنین، کشورهای اروپایی، که از آزمایش جنگ جهانی دوم عبور کرده‌اند، باید همیشه درس‌های آن وقایع غم‌انگیز و اینکه فاشیسم در نهایت به کجا منتهی می‌شود را به خاطر داشته باشند.
او استدلال می‌کند که امروزه بسیاری از ارزش‌های مورد حمایت آلمان نازی توسط کشورهای به اصطلاح دموکراتیک اجرا می‌شوند.
وزیر دفاع بلاروس یادآوری کرده است: «دموکراسی که توسط هواپیماهای جنگی ناتو ارایه شد، تنها مرگ و ویرانی، همراه با هرج و مرج اقتصادی و آینده‌ای تاریک را برای مردم یوگسلاوی، لیبیا، عراق، سوریه، افغانستان و سایر کشورها به ارمغان آورده است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا