آزادی بیاناسلایدشوافغانستانحقوق بشرخبرزنانسیاست

طالبان: یوناما به شریعت‌اسلامی توهین می‌کند

خبرگزاری دید: پس از انتشار گزارش یوناما درباره نقض حقوق زنان در افغانستان، وزارت امر به معروف و نهی از منکر حکومت سرپرست این گزارش را رد کرده و آن را «توهین‌آمیز» خواند.

طالبان: گزارش یوناما توهین به شریعت اسلامی است

وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان گزارش تازه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در افغانستان را رد کرده و آن را «بی‌اساس» و «بی‌احترامی به شریعت اسلامی» خواند.

سیف‌السلام خیبر، سخنگوی این وزارتخانه گفت: «این گزارش از واقعیت‌ها دور است و احکام اسلامی مانند حجاب را به‌اشتباه به‌عنوان محرومیت زنان معرفی کرده است.»

سازمان ملل در گزارش خود که اول مه منتشر شد، نسبت به محدود شدن حقوق زنان افغانستانی در زمینه‌هایی مانند آموزش، کار و آزادی گشت‌وگذار ابراز نگرانی کرده بود.

طالبان می‌گوید قوانین افغانستان بر اساس اصول شرعی اجرا می‌شوند و نهادهای خارجی نباید در امور دینی کشور دخالت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا