اسلایدشوجنگحقوق بشرخبرمنطقه

محکومیت گسترده حملات رژیم اسرائیل به دمشق؛ تل‌آویو نیروهایش را به جنوب سوریه اعزام کرد

خبرگزاری دید: رژیم اسرائیل در حالی نیروهایش را در جنوب سوریه مستقر می‌کند که حملات هوایی به دمشق، محکومیت گسترده را به‌دنبال داشته است.

محکومیت گسترده حملات رژیم اسرائیل به دمشق؛ تل‌آویو نیروهایش را به جنوب سوریه اعزام کرد

ارتش اسرائیل روز شنبه(۱۳ ثور) تأیید کرده است که پس از تشدید تنش‌ها در منطقه، نیروهایی را در جنوب سوریه مستقر کرده است تا از ورود «نیروهای متخاصم» به مناطق با اکثریت دروزی جلوگیری کند.
جمعه‌شب، هواپیماهای جنگی رژیم اسرائیل آنچه را که «بزرگ‌ترین حمله هوایی» علیه سوریه در سال جاری توصیف شده است، آغاز کردند و بیش از ۲۰ مکان را در شش ولایت هدف قرار دادند.
این عملیات تنش‌های منطقه‌ای را تشدید کرده و محکومیت گسترده‌ای را به دنبال داشته است.
نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) گزارش دادند که ۱۲ جت جنگنده در این حملات هوایی شرکت داشتند که زیرساخت‌های کلیدی، از جمله توپ‌های ضدهوایی و یک موشک‌انداز زمین به هوا را هدف قرار دادند.
ارتش رژیم اسرائیل بر تعهدش برای «از بین بردن هرگونه تهدید در منطقه» تأکید کرده و اظهار داشته که عملیات با تمرکز بر حفظ امنیت اسرائیل ادامه خواهد یافت.
دیده‌بان حقوق بشر سوریه این بمباران را شدیدترین بمباران سال توصیف کرد.
این دیده‌بان از ده‌ها زخمی خبر داد، هرچند میزان کامل تلفات هنوز مشخص نیست.
در تحولی دیگر، یک هلیکوپتر نیروی هوایی اسرائیل به ولایت سویدا در جنوب سوریه که اکثریت آن را دروزی‌ها تشکیل می‌دهند، کمک‌رسانی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی کان اسرائیل، این کمک‌رسانی توسط رهبری سیاسی اسرائیل تأیید شده و ۱۵ سوری دروزی در روزهای اخیر برای درمان پزشکی به اسرائیل منتقل شده‌اند.
دولت اسرائیل ادعا می‌کند که جامعه دروزی در بحبوحه درگیری‌های مرگبار با نیروهای طرفدار دولت که طبق گزارش‌ها بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشته است، درخواست کمک کرده است.
به‌رغم ادعاهای رژیم اسرائیل مبنی بر محافظت از دروزی‌ها در سوریه، ولید جنبلاط، رهبر دروزی‌های لبنان، از جامعه دروزی خواسته تا «دخالت اسرائیل» در امور داخلی سوریه را رد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا