افغانستاناقتصاد و توسعهخبرمعادن افغانستان

تمایل شرکت روسی برای سرمایه‌گذاری در معادن آهن افغانستان

وزارت معادن و پترولیم حکومت سرپرست از تمایل شرکت‌های روسی برای توسعه معادن آهن و دیگر منابع معدنی استقبال کرد.

در پی گسترش روابط تجاری میان روسیه و حکومت سرپرست، سرمایه‌گذاران روسی تمایل خود را برای سرمایه‌گذاری در معادن آهن افغانستان اعلام کرده‌اند.

در دیداری با حضور هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم حکومت سرپرست، رئیس یک شرکت روسی آمادگی خود را برای همکاری در بخش معادن آهن افغانستان ابراز کرد.

وی با اشاره به تجربه و تجهیزات مدرن شرکت خود در استخراج معادن، تمایل به سرمایه‌گذاری در این حوزه را اعلام کرد.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم حکومت سرپرست نیز از این تمایل استقبال کرده و وعده همکاری کامل در این زمینه را داد.

پیش از این، وزارت معادن و نفت طالبان اعلام کرده بود که روس‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در معادن طلا و زمرد افغانستان هستند.

این تحولات در حالی رخ داده که روسیه اخیراً نام طالبان را از فهرست گروه‌های ممنوعه خارج کرده است؛ اقدامی که به نظر می‌رسد با هدف تقویت روابط تجاری و ترانزیتی با افغانستان صورت گرفته باشد.

روسیه همچنین به دنبال ایجاد ارتباط از طریق افغانستان با کشورهای جنوب آسیا، به‌ویژه هند و پاکستان، است.

حجم روابط تجاری افغانستان با روسیه در سه سال گذشته، در مقایسه با دوره جمهوریت، به‌طور چشمگیری افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا