اسلایدشوافغانستانخبرمهاجرتمهاجرین

مرزهای شلوغ افغانستان برای بازگشت مهاجران

خبرگزاری دید: با بازگشت پرشمار مهاجران افغانستانی از ایران و پاکستان، فشارها بر حکومت سرپرست و نهادهای کمک‌رسان برای رسیدگی به وضعیت مهاجران افزایش یافته است.

مرزهای شلوغ افغانستان برای بازگشت مهاجران

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با انتشار گزارشی اعلام کرد که روند بازگشت‌های اجباری مهاجران افغانستانی از ایران و پاکستان همچنان ادامه دارد.

طبق این گزارش، از آغاز ماه آوریل ۲۰۲۵ تاکنون، نیم میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند.

تنها در روز جمعه، هزار خانواده از این دو کشور به افغانستان بازگشته‌اند؛ از جمله ۱۲۵ خانواده از طریق تورخم ننگرهار، ۶۸ خانواده از اسپین‌بولدک قندهار، ۲۶۹ خانواده از پل ابریشم نیمروز و ۶۴۵ خانواده از اسلام‌قلعه هرات.

حکومت سرپرست اعلام کرده‌اند که در تلاش‌اند کمک‌هایی از جمله سرپناه موقت، غذا و خدمات درمانی به مهاجران تازه‌وارد ارائه دهند.

با این حال، نهادهای بین‌المللی نسبت به وضعیت معیشتی این مهاجران و نبود زیرساخت‌های مناسب در مناطق مرزی ابراز نگرانی کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا