امنیت و حوادثجهانحقوق بشرخبرمنطقه

پایان امنیت صهیونیست‌ها در امریکا؛ حمله با کوکتل مولوتف به تجمع یهودیان

خبرگزاری دید: در یک حمله با کوکتل مولوتوف به تجمع یهودیان در شهر بولدر ایالت کلرادو، هشت نفر دچار سوختگی شدند حال برخی از آن‌ها وخیم گزارش شده است. این تجمع با هدف حمایت از آزادی گروگان‌های اسرائیلی در غزه برگزار شده بود.

پایان امنیت صهیونیست‌ها در امریکا؛ حمله با کوکتل مولوتف به تجمع یهودیان

مظنون این حمله که هنگام ارتکاب جرم فریاد «فلسطین را آزاد کنید» سر می‌داد، محمد صبری سلیمان، تبعه ۴۵ ساله مصر است که به‌دست پولیس بازداشت شده است.

مقامات امنیتی می‌گویند وی به‌صورت انفرادی عمل کرده و تاکنون ارتباط او با هیچ گروهی تأیید نشده است.

دادستان کل ایالت و دفتر اف‌بی‌آی در دنور، این حمله را به عنوان «اقدام تروریستی هدفمند» در حال بررسی دانسته‌اند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی این واقعه را «حمله آشکار و وحشتناک یهودستیزانه» توصیف کرد و سفیر این رژیم در امریکا نیز اعلام کرد که «تروریزم علیه یهودیان اکنون خیابان‌های امریکا را نیز هدف گرفته است.»

این دومین حمله خبرساز در امریکا با موضوع غزه در هفته‌های اخیر است؛ پیش‌تر در پایان ماه مه، یک مرد با تیراندازی در برابر موزه یهود در واشنگتن دی‌سی، یک زوج جوان اسرائیلی را به قتل رسانده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا