Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
آزادی بیاناجتماعاسلایدشوافغانستانحقوق بشردولت فراگیردولت فراگیرصلحمهاجرت

شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان: صلح، عدالت و حکومت فراگیر، راه نجات کشور

خبرگزاری دید: شورای عالی مقاومت ملی برای نجات افغانستان با تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان به مردم نجیب کشور، ضمن نکوداشت ارزش‌های ایثار، همدلی و رهایی از خودخواهی، بر ضرورت صلح پایدار و پایان افراطیت و خشونت در کشور تأکید کرد.

این شورا با اشاره به گذشت چهار سال از سلطه طالبان، وضعیت اسفبار زنان، دانش‌آموزان و کرامت انسانی را محکوم کرده و سیاست انحصاری این گروه را مغایر با منافع ملی دانست.

شورای مقاومت ضمن تقدیر از کشورهایی که حکومت طالبان را به رسمیت نشناخته‌اند، تعامل اقتصادی و سیاسی برخی کشورها با این گروه را نگران‌کننده دانسته و نسبت به پیامدهای امنیتی این رویکرد، هشدار داد.

در این پیام، از ایران، پاکستان و دیگر کشورهای میزبان خواسته شده که در سیاست بازگرداندن مهاجران افغانستانی تجدید نظر کنند، چرا که بر اساس این پیام عیدی، افغانستان تحت حاکمیت طالبان فاقد ساختار مشروع و مسوول است.این شورا در پایان بر ضرورت گفتگوی بین‌الافغانی برای تشکیل حکومت فراگیر، متعهد به عدالت، برابری حقوق و قانون‌مداری تأکید کرده و بار دیگر خواهان اتحاد اقوام، جریان‌ها و نخبگان برای ساختن آینده‌ای عادلانه و دموکراتیک شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا