Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانحقوق بشرخبرغذانظامی

توقیف کشتی امدادرسان «مادلین» توسط ارتش اسرائیل در آب‌های بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری دید، ارتش رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه، ۱۹ جوزا، کشتی امدادرسانی «مادلین» را که از بندر کاتانیا در جزیره سیسیل ایتالیا عازم نوار غزه بود، در آب‌های بین‌المللی متوقف و به بندر اشدود منتقل کرد.

کماندوهای ویژه ارتش اسرائیل با یورش به این کشتی، آن را به تصرف خود درآورده و سرنشینان آن را بازداشت کردند.

این کشتی بخشی از «ناوگان آزادی» و حامل کمک‌های بشردوستانه برای مردم تحت محاصره غزه بود. گفته می‌شود جمعی از فعالان سرشناس از جمله گرتا تونبرگ، کنشگر محیط‌ زیست سویدنی نیز در این مأموریت بشردوستانه مشارکت داشتند.

تونبرگ پیش از آغاز سفر اعلام کرده بود که هدفش از حضور در این کارزار، اعتراض به محاصره غیرقانونی غزه و جنایات جنگی اسرائیل علیه غیرنظامیان فلسطینی است.

او تأکید کرده بود که وضعیت انسانی در غزه بحرانی بوده و جامعه جهانی نباید در برابر آن سکوت کند.

در پی این اقدام، اسرائیل کاتز، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، فعالان شرکت‌کننده در این مأموریت را به «یهودستیزی» متهم کرد و هشدار داد که به غزه نخواهند رسید.

رژیم صهیونیستی مدعی است که محاصره دریایی غزه برای جلوگیری از انتقال تسلیحات به گروه حماس صورت گرفته، اما نهادهای بین‌المللی تأکید دارند که این محاصره، مانعی جدی در برابر رساندن کمک‌های ضروری به مردم غزه است؛ مردمی که بنا بر گزارش سازمان ملل، با بحران جدی قحطی و کمبود دارو مواجه‌اند.

در حالی که فشارهای بین‌المللی برای رفع محاصره و ارسال کمک‌های بشردوستانه شدت گرفته، حملات هوایی و زمینی اسرائیل به مناطق توزیع کمک نیز همچنان ادامه دارد و قربانیان اصلی آن، غیرنظامیان به‌ویژه زنان و کودکان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا