Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
جهانخبر

چین و روسیه در واکنش به تهدید تعرفه‌ای ترامپ: بریکس علیه هیچ کشوری نیست

خبرگزاری دید: چین اعلام کرد که گروه بریکس به دنبال «تقابل» نیست؛ این در حالی است که رییس‌جمهور امریکا تهدید کرده تعرفه‌ای اضافی ۱۰ درصدی بر کشورهایی که با این بلوک همسو هستند، اعمال خواهد کرد.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین، امروز دوشنبه (۱۶ سرطان) گفت که «در مورد اعمال تعرفه‌ها، چین بارها موضع خود را اعلام کرده که جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای هیچ برنده‌ای ندارد و حمایت‌گرایی راه‌ حلی به پیش نیست.»

گروه بریکس که دو دهه پیش به‌عنوان بستری برای اقتصادهای در حال رشد شکل گرفت، اکنون به‌عنوان توازنی در برابر قدرت امریکا و اروپا، تحت هدایت چین دیده می‌شود.

با این حال، پکن از این گروه دفاع کرد و آن را «سکویی مهم برای همکاری میان بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه» خواند.

مائو افزود: «بریکس بر باز بودن، فراگیری و همکاری برد ـ برد تأکید دارد. این گروه وارد تقابل اردوگاهی نمی‌شود و هدف آن هیچ کشور خاصی نیست.»

کرملین نیز امروز اعلام کرد که گروه بریکس هرگز در جهت تضعیف سایر کشورها عمل نکرده است.

این واکنش پس از آن بود که ترامپ تهدید کرد بر کشورهایی که با «سیاست‌های ضدامریکایی» بریکس همسو هستند، تعرفه‌های بیشتری اعمال خواهد کرد.

اظهارات ترامپ همزمان با آغاز نشست سران بریکس در برزیل مطرح شد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در پاسخ به پرسشی درباره سخنان ترامپ گفته است: «ما واقعاً این اظهارات رییس‌جمهور امریکا را دیده‌ایم، اما نکته مهم این است که ویژگی منحصربه‌فرد گروهی مانند بریکس این است که کشورهای عضو آن رویکردها و دیدگاه‌های مشترکی در مورد همکاری دارند که بر پایه منافع ملی خودشان است.»

او افزود: «این همکاری در چارچوب بریکس هرگز علیه سایر کشورها نبوده و نخواهد بود.»

ترامپ همچنین گفته است که نخستین نامه‌های تعرفه‌ای را به برخی کشورها ارسال خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا