Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانحکومتخبرسیاست

حکومت‌سرپرست: رسانه‌های خارجی در پی تخریب روابط ایران و افغانستان هستند

خبرگزاری دید: رحمت‌الله فیضان، معاون نمایندگی وزارت خارجه حکومت سرپرست در هرات اعلام کرد پس از شناسایی حکومت سرپرست افغانستان توسط روسیه، رسانه‌های تحت حمایت بیگانگان سعی دارند روابط مثبت ایران و افغانستان را ناامن نشان دهند.

حکومت‌سرپرست: رسانه‌های خارجی در پی تخریب روابط ایران و افغانستان هستند

رحمت‌الله فیضان، معاون نمایندگی وزارت خارجه حکومت‌سرپرست در هرات، با انتشار پیامی اعلام کرد که پس از شناسایی رسمی حکومت‌سرپرست افغانستان توسط روسیه، رسانه‌های تحت حمایت بیگانگان و گروه‌های مخالف تلاش می‌کنند روابط مثبت و پایدار میان ایران و افغانستان را ناامن و متشنج جلوه دهند.

فیضان در این پیام ضمن رد ادعاهای منتشر شده توسط برخی رسانه‌های فراری، تاکید کرد که مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان از ثبات و امنیت مطلوبی برخوردار است و همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های مختلف رو به گسترش می‌باشد.

به گفته وی، این تلاش‌ها در راستای برهم زدن روابط حسنه تهران و کابل و ایجاد فضای ناامنی و بی‌اعتمادی میان دو ملت است.

معاون وزارت خارجه حکومت‌سرپرست همچنین افزود که روابط سیاسی، اقتصادی و مرزی میان دو کشور در سطح مناسبی قرار دارد و هرگونه تلاش رسانه‌ای برای بزرگنمایی مسائل مرزی، صرفاً در جهت اهداف بیگانه و مخالفان حکومت افغانستان است.

فیضان در پایان تاکید کرد که حکومت افغانتسان و دولت ایران هر دو خواهان حفظ و ارتقای امنیت مرزها و توسعه همکاری‌های دوجانبه برای منافع مشترک هستند و به این مسیر ادامه خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا