Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستاناقتصاد و توسعهجهانخبر

انتقال بیش از ۷۷ هزار تُن کالا از طریق راه‌آهن در یک هفته

خبرگزاری دید: وزارت فواید عامه حکومت سرپرست طالبان اعلام کرد که در هفته گذشته، بیش از ۷۷ هزار تُن کالا از طریق خطوط راه‌آهن کشور به‌ویژه از بندرهای حیرتان، آقینه، تورغندی و خواف ـ هرات وارد و صادر شده است.

وزارت فواید عامه حکومت سرپرست طالبان گزارش داد که در فاصله ۱۳ تا ۱۹ سرطان، مجموعاً ۷۷ هزار و ۲۹ متریک تُن کالا از طریق شبکه ریلی افغانستان جابه‌جا شده است.

این کالاها از طریق بندرهای مهم حیرتان، آقینه، تورغندی و خواف ـ هرات منتقل شده‌اند.

محمداشرف حق‌شناس سخنگوی وزارت، اعلام کرد که بندر حیرتان با انتقال ۵۸ هزار و ۸۵۰ تُن، بیشترین سهم را در این جابه‌جایی داشته است.

همچنین بندر آقینه با شش هزار و ۷۴۵ تُن و بندر تورغندی با پنج هزار و ۴۳۸ تُن، نقش مهمی در این روند ایفا کرده‌اند.

مسیر خواف ـ هرات نیز با انتقال پنج هزار و ۹۹۶ تُن کالا، به توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی کشور کمک کرده است.

در این مدت، حدود ۴۶۴ تُن کالا شامل میوه‌های خشک و جوس آب انار از طریق راه‌آهن صادر شده که نشان‌دهنده ظرفیت رو به رشد خطوط ریلی افغانستان برای حمایت از بازرگانان و تولیدکنندگان داخلی است.

وزارت فواید عامه تأکید کرد که توسعه خطوط آهن نه تنها فرصت‌های شغلی را افزایش می‌دهد، بلکه موجب رشد عواید ملی و تقویت ثبات اقتصادی کشور خواهد شد.

این وزارت همچنین در حال اجرای برنامه‌های گسترده‌ای برای بهبود و گسترش زیرساخت‌های ریلی است.

طی سال‌های اخیر، با تلاش‌های فراوان، شبکه راه‌آهن افغانستان توسعه یافته و گزارش‌ها از بهبود قابل توجه در وضعیت ترانزیت و تجارت داخلی و خارجی حکایت دارد که این روند نوید آینده‌ای روشن برای اقتصاد کشور را می‌دهد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا