Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوجنگحقوق بشرخبرمنطقه

اردوغان: اگر «اسرائیل وحشی» متوقف نشود، جهان را به آتش خواهد کشید

خبرگزاری دید: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، با اشاره به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به کشورهای منطقه، هشدار داد که اگر «این رژیم وحشی» مهار نشود، منطقه و جهان در آتش بی‌ثباتی و خشونت خواهد سوخت.

اردوغان: اگر «اسرائیل وحشی» متوقف نشود، جهان را به آتش خواهد کشید

اردوغان شامگاه پنجشنبه در سخنانی تلویزیونی پس از نشست کابینه ترکیه، اسرائیل را «یک دولت تروریستی بی‌قانون، بی‌اصول و قلدر» خواند که در حال به آتش کشیدن خاورمیانه است. او با اشاره به بمباران مناطق غیرنظامی در لبنان، یمن، ایران و سوریه گفت: «رژیم صهیونیستی به‌تازگی از دروزی‌ها به‌عنوان بهانه‌ای برای گسترش وحشی‌گری‌اش در سوریه استفاده کرده است.»

اردوغان با بیان این که سیاست اصولی ترکیه، دفاع از تمامیت ارضی و ساختار چندفرهنگی سوریه است، اظهار داشت: «ما هرگز با تقسیم سوریه موافق نبوده‌ایم و نخواهیم بود. پروژه‌های ایجاد کریدور در شمال و جنوب سوریه با شکست مواجه خواهد شد.»

او همچنین هشدار داد: «کسانی که به طناب اسرائیل چنگ می‌زنند، دیر یا زود تاوان محاسبات غلط‌شان را خواهند داد.»

رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی کم‌سابقه‌، حمایت خود را از رژیم حاکم در سوریه اعلام و اظهار امیدواری کرد که «احمد الشرع» بتواند بر مشکلات پیش رو فائق آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا