Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
افغانستانجهانخبرسیاستمهاجرتمهاجرین

آلمان برنامه‌های ویزه بشردوستانه برای مهاجرین را به حالت تعلیق درآورد

خبرگزاری دید: وزارت داخله آلمان اعلام کرد که برنامه‌های ویزه بشردوستانه برای مهاجرین به حالت تعلیق درآمده است. این تصمیم در پی انتقادات گسترده‌ای اتخاذ شده که به عدم بررسی امنیتی دقیق و سوالات مربوط به هویت برخی از متقاضیان اشاره دارد.

از زمان روی کار آمدن دوباره حکومت سرپرست، در سال ۲۰۲۱، بیش از ۴۵۰۰۰ افغانستانی، از جمله همکاران نظامیان آلمان، به این کشور منتقل شده‌اند.

با این حال، دولت جدید آلمان که تحت رهبری محافظه‌کاران قرار دارد، وعده‌های قبلی مرتبط با ویزه‌های بشردوستانه را به حالت تعلیق درآورده است.

این اقدام باعث بلاتکلیفی حدود ۲۳۰۰ افغانستانی که در حال حاضر در پاکستان به سر می‌برند، شده است.

طبق اطلاعات وزارت امور خارجه آلمان، اکثر دریافت‌کنندگان ویزه بشردوستانه در چهار سال گذشته افغان‌ستانی ها بوده‌اند.

با این حال، تعلیق این برنامه به نگرانی‌ها در مورد آینده مهاجران و وضعیت انسانی آنها افزوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا