Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اسلایدشوافغانستانجهانخبر

افزایش پروازها؛ افغانستان در مسیر تبدیل شدن به قطب هوایی منطقه

افزایش شمار پروازهای داخلی و بین‌المللی در افغانستان، به‌عنوان یک ظرفیت نوظهور اقتصادی برای حکومت سرپرست و کشور مطرح شده است.

با رشد چشمگیر ترافیک هوایی، افغانستان جایگاه مهم‌تری در نقشه حمل‌ونقل هوایی منطقه یافته و به‌تدریج به یکی از نقاط اتصال هوایی در منطقه بدل می‌شود.

وزارت ترانسپورت و هوانوردی حکومت موقت اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۱۴ هزار پرواز از میدان‌های هوایی کشور انجام شده که نشان‌دهنده رونق دوباره این بخش در شرایط کنونی است.

بر اساس گزارش‌ها میدان هوایی بین‌المللی کابل با ۷٬۶۶۵ پرواز، سهم بزرگی از این آمار را به خود اختصاص داده است.

از این تعداد، ۳٬۴۰۰ پرواز داخلی و ۴٬۲۶۵ پرواز خارجی بوده که به‌طور خاص به کشورهای مهمی نظیر روسیه، ترکیه، هند، قطر، ایران، امارات متحده عربی، چین و عربستان سعودی انجام می‌شود.

فتح‌الله منصور، معاون وزارت ترانسپورت و هوانوردی، در این خصوص گفت: «افزایش پروازها نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای تبادل فرهنگی و تجاری با کشورهای دیگر فراهم می‌آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا