Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعجهانحقوق بشرخبرزنانزنانگزارش

موج ربایش و بردگی جنسی؛ زنان سوری در هراس دائم

سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی تازه، نسبت به افزایش موارد ربایش و بهره‌کشی جنسی از زنان و دختران در سوریه هشدار داده و حاکمان جدید دمشق را به دلیل بی‌توجهی به این وضعیت وخیم، مورد انتقاد قرار داده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از زنان سوری، به‌ویژه از جامعه علوی، از ترس ربایش و سوء استفاده جنسی، از ترک خانه برای رفتن به مکتب، دانشگاه یا محل کار خودداری می‌کنند.

یکی از زنان مصاحبه‌شونده گفته است: «ما دائماً در حالت آماده‌باش هستیم. حتی برای سوار شدن به تکسی یا پیاده‌روی، احساس امنیت نداریم. خانواده‌ام از من می‌خواهند که هیچ‌ جا نروم، چون خطر everywhere است. با این که خودم علوی نیستم، ولی همیشه باید محتاط باشم.»

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که برخی قربانیان، با وجود داشتن همسر و فرزند، ربوده شده و به زور به ازدواج ربایندگان درآمده‌اند. همچنین دختران خردسال نیز هدف ربایش قرار گرفته‌اند و پس از ناپدید شدن، مشخص شده که به نکاح اجباری درآمده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا