Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
اجتماعافغانستانخبرداروسلامتمنطقه

اختصاص ۱۴ میلیون یورو از سوی اتحادیه اروپا برای بهبود خدمات صحی در خوست

خبرگزاری دید: ورونیکا بوسکوویچ پوهر، کاردار اتحادیه اروپا در افغانستان، در سفر اخیر خود به ولایت خوست با مولوی عبدالقیوم روحانی، والی این ولایت دیدار کرد. این سفر با هدف بررسی پروژه‌های بشردوستانه، تقویت همکاری با مقامات محلی و ارزیابی وضعیت خدمات توسعه‌ای صورت گرفت.

پوهر در این دیدار اعلام کرد که اتحادیه اروپا ۱۴ میلیون یورو برای بهبود خدمات صحی در خوست اختصاص داده است. به‌گفته او، ۷ میلیون یورو از این مبلغ برای پشتیبانی از بخش لابراتوار ریاست صحت عامه ولایت هزینه خواهد شد و ۷ میلیون یوروی دیگر نیز به‌زودی به این بخش اختصاص می‌یابد.

وی افزود که برنامه‌های صحی تأمین‌شده توسط اتحادیه اروپا در ۲۸ ولایت افغانستان در حال اجرا است و خدمات اولیه درمانی را برای اقشار آسیب‌پذیر، به‌ویژه قربانیان جنگ و بی‌جاشدگی، فراهم می‌کنند.

پوهر همچنین بر تعهد اتحادیه اروپا برای حمایت از مهاجران و خانواده‌های بی‌جا شده تأکید کرد و تأمین خدمات اساسی مانند سرپناه، درمان و آموزش را بخشی از این مسئولیت دانست. او گفت که رسیدگی به وضعیت بی‌جاشدگان تنها یک چالش داخلی نیست، بلکه به ثبات و توسعه منطقه‌ای نیز مربوط می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا